Weesp

Kindergarden Jan Tooropstraat

 • Jan Tooropstraat 1
  1382 TZ Weesp

Hallo, ik ben Jessie Duikersloot, vestigingsmanager van Kindergarden Jan Tooropstraat Weesp.

Huiselijk, open en heel kleinschalig… Ons kinderdagverblijf is echt een tweede thuis. De broertjes en zusjes op een van onze drie groepen kunnen elkaar zien, alle kinderen en medewerkers kennen elkaar. Op de babygroep volgen we het ritme van jouw kindje en kijken wat het nodig heeft. Het voeden is bij ons altijd een moment van één-op-één aandacht en gebeurt op schoot.

We werken in kleine groepjes. Zo kunnen we veel persoonlijke aandacht geven. Op de peutergroep bieden we ook peuterplusactiviteiten aan. We spelen bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de oudste peuters en bereiden hen goed voor op de basisschool. Spelenderwijs vergroten we hun zelfstandigheid: zelf fruit snijden met een kindermesje, zelfstandig naar het toilet gaan en voor jezelf leren opkomen.

Onze baby’s nemen we altijd even mee naar onze grote tuin. Voor de dreumesen en peuters zijn er een zandbak, boomstammen waar je op kan klimmen, een heuveltje waar je vanaf kan rollen en een prachtig parcours om te fietsen. Er zijn veel grote bomen en bosjes, heerlijk als je verstoppertje gaat spelen. Een van onze pedagogisch medewerkers heeft groene vingers, dus het gaat altijd goed met onze moestuin.

Onze vestiging is goed bereikbaar en je kunt er goed parkeren. De A1 en A9 zijn dichtbij.

Bijzonder bij Kindergarden Jan Tooropstraat

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Kindergarden Weesp is een heel fijn kinderdagverblijf. De locatie is klein en daardoor huiselijk. Onze kinderen voelen zich erg op hun gemak en hebben een goede band met hun “juffies”. De dagelijkse heerlijke verse warme maaltijden zijn echt een uitkomst voor ons, aangezien onze jongens veel beter eten op de kinderopvang dan thuis. Er is een mooie tuin die niet goed te zien is van buitenaf en heerlijk beschut ligt. En daarnaast doen ze ook veel leuke en leerzame dingen met de kinderen aan de hand van leuke thema’s.

Bram Stolwijk
Vader van Jesse en Sem (2 en 4 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 11,16

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Ik werk hier al 12 jaar met veel plezier. De kinderen ervaren het als een tweede huis en ook ik voel mij er met mijn collega’s helemaal thuis. Naast mijn functie als pedagogisch medewerker draag ik als preventie coach bij aan de veiligheid in en rondom de vestiging.

Anouk
Pedagogisch medewerker & preventie coach 

Ik kan mijn kennis en ervaring met mijn collega’s delen en zelf doorgroeien! Dit maakt mijn werk veelzijdig en resulteert, naast veel plezier om te werken, in een glimlach op het gezicht van zowel collega, ouder en kind.

Jessie
Adjunct vestigingsmanager 

Ik heb de BBL-opleiding via de Kindergarden Academie mogen volgen. Dit heeft mij gevormd tot de pedagogisch medewerker die ik nu ben. De visie van Kindergarden, de betrokken collega’s, het fijne stabiele vangnet en alle ouders en kinderen zorgen ervoor dat ik altijd geïnspireerd en gemotiveerd blijf.

Wiske
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Weesp

Kindergarden Jan Tooropstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Jessie Duikersloot, vestigingsmanager van Kindergarden Jan Tooropstraat Weesp.

Jessie Duikersloot
Vestigingsmanager Kindergarden Jan Tooropstraat Weesp

Wat maakt Kindergarden zo uniek