Amsterdam

Kindergarden Haveneiland

 • Hollandiagracht 101
  1087 ND Amsterdam

Hallo, ik ben Soraya Kuyer, vestigingsmanager van Kindergarden Haveneiland Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ruim, licht, huiselijk en met een fantastisch uitzicht over het water. Kinderdagverblijf Haveneiland met z’n gave terrassen ademt een fijne sfeer. Voor de allerkleinsten hebben we een baby-tuin over de hele etage op het dakterras, deels overdekt en deels met een schaduwrijk zonnescherm.

Voor onze peuters hebben we een eigen atelier met onder andere wasbakjes op kindhoogte en kasten waar ze zelf speel- en knutselmateriaal uit kunnen pakken. We bereiden de oudste peuters voor op de basisschool. We spelen met onze activiteiten in op de ontwikkelbehoefte van de peuters. Zoals beginnend schrijven. Dit noemen we peuterplusactiviteiten. En jij, ouder(s) en familie betrekken we elke maand bij activiteiten als Liefde & Valentijn, Modderdag, Broers & Zussendag en Opa & Omadag.

Als het weer het toelaat eten we buiten, op ons overdekt terras met picknicktafel. Buiten vind je ook klimelementen van natuurlijke materialen, de zandbak en de moestuin waar we kinderen iets leren over de natuur en waar we ook samen groenten en kruiden kweken, die we ook lekker met elkaar opeten.

Haveneiland is goed bereikbaar en ligt in een rustige buurt. Je zit zo op de A10/A1 en bij tramhalte 26.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Haveneiland

 • Baby atelier

  Soms splitsen we de babygroep op in kleinere groepjes, waardoor er rust ontstaat en de kleintjes zich kunnen focussen op één activiteit. We hebben een speciale babymat en ballenbak voor de kleinsten.

 • Babytuinen

  In onze babytuinen genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuter atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Peuterplusactiviteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Dit doen we met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Na vele positieve ervaringen gehoord te hebben over Kindergarden zijn we gaan kijken bij Haveneiland. We voelden ons direct op ons gemak, alles is goed en strak georganiseerd en schoon. Super leuk dat ze elke keer een nieuw thema verzinnen waarbij de ontwikkeling van de kinderen centraal staat in de vorm van activiteiten. Je merkt aan alles dat er een goed kwalitatief/pedagogisch beleid is. Een groot voordeel is de warme lunch, iets wat de kinderen ook zeer waarderen.

Laura Veldhuis
Moeder van Sanne (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,28

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Als pedagogisch medewerker sta je samen met de ouders centraal in het leven van de kinderen en leer je ze dingen waar ze later profijt van hebben.

Norette
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Haveneiland

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Soraya Kuyer, vestigingsmanager van Kindergarden Haveneiland Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Soraya Kuyer
Vestigingsmanager Kindergarden Haveneiland Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?