• Kindergarden Kinderopvang Home10
  • Kindergarden Kinderopvang Home7
  • Kindergarden Kinderopvang Home8
  • Kindergarden Kinderopvang Home9
  • Kindergarden Kinderdagverblijf Home3
Kindergarden Kinderdagverblijf Home1

Hoogwaardige kinderopvang met doordacht pedagogisch programma

Baby’s zien opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Als professionals op het gebied van ontwikkeling leveren we een deskundige bijdrage aan de groei van kinderen in hun eerste vier – heel belangrijke – levensjaren. We moedigen kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Samen met jou willen we hiervoor de basis leggen.

Vestigingen

Vestigingen

Waarom Kindergarden?

Je zoon of dochter krijgt bij ons de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke sfeer stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en geven je kind individuele aandacht.

Home KG

Coronavirus en Kindergarden

We zijn blij dat we alle kinderen weer mogen verwelkomen op onze vestigingen! De 1,5 meter maatschappij heeft natuurlijk ook voor ons nieuwe uitdagingen met zich meegebracht. Maar we doen er alles aan om de veilige, vertrouwde en prettige omgeving te bieden die je van Kindergarden gewend bent.

Hoe wij dat doen? Je leest het hier.

Kom jij op rondleiding?

We willen je natuurlijk graag laten ervaren dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de opvang van jouw kindje. Wil je een kijkje komen nemen op één van onze vestigingen? Vraag dan een rondleiding aan.

Vraag een rondleiding aan

 

Begrippen als ‘ontwikkeling’ en ‘vertrouwde en veilige omgeving’ zie je in een brochure – Kindergarden geeft er daadwerkelijk inhoud aan.”

quoteram 1

Patricia-Nicole van Handenhove

moeder van Mees uit Rotterdam
quoteram 1
×