Kindergarden lanceert WorkFamily Solutions op de Nederlandse markt

Nieuws

Vanuit Kindergarden zijn we altijd op zoek naar manieren om kinderen zo goed mogelijk op te vangen en om zo (werkende) ouders te ontzorgen. Daarom lanceren we vandaag vol trots WorkFamily Solutions op de Nederlandse markt. Met deze oplossing, die al in verschillende landen succesvol is gebleken, kunnen bedrijven werknemers met jonge kinderen helpen een betere werk-privé balans te vinden.

Baby Dreumes Peuter

WorkFamily Solutions biedt kinderopvangdiensten, die bedrijven kunnen afnemen om hun werknemers te ondersteunen. Die krijgen daardoor de beschikking over vaste en incidentele kinderopvang, maar ook over advies en coaching, waarbij de uitdagingen van een drukke baan en de zorg voor kinderen centraal staan.

WorkFamily Solutions is ontwikkeld naar het voorbeeld van onze internationale moederorganisatie Bright Horizons. De dienst heeft zich al bewezen in landen als de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, India en Duitsland. Inmiddels hebben daar al zo’n 10.000 bedrijven het concept omarmd.

Iedereen weet: personeel is het belangrijkste onderdeel van een bedrijf. Toch blijkt uit onderzoek dat werkgevers over het algemeen onvoldoende begrip tonen voor de werk-gezin-spagaat waar hun werknemers in zitten. WorkFamily Solutions brengt hier verandering in en helpt werkende ouders bij het vinden van de optimale balans tussen werk en privé. 

Wat biedt WorkFamily Solutions aan?

WorkFamily Solutions biedt, als eerste op de Nederlandse markt, verschillende diensten aan waar werknemers gebruik van kunnen maken. Het aanbod bestaat uit:

  • Bedrijfsplekken (structurele kinderopvang)

Werkende ouders hebben via hun werkgever gegarandeerd een plek voor hun kind dankzij structurele kinderopvang.

  • Back-up Care (incidentele kinderopvang)

In onverwachte situaties hebben werkende ouders altijd een plek voor hun kind dankzij incidentele kinderopvang.

  • Kennis, Coaching en Expertise

Werknemers kunnen 1:1 sessies boeken met een coach of een pedagogisch expert en krijgen onbeperkt toegang tot een uitgebreide kennisbank over werk en ouderschap. 

Het zijn diensten die niet alleen bijdragen aan het welzijn van werknemers, maar ook aan het succes van organisaties. Daarnaast zorgt het ook voor behoud van meer (vrouwelijk) talent.

Meer weten?

Meer informatie over de diensten en hoe je als werkgever gebruik kunt maken van WorkFamily Solutions? Ga naar de website van WorkFamily Solutions.

Misschien ook interessant voor jou...