Winactie: Thuis aan de slag met Monkey Moves

Activiteiten

Op een leuke, speelse manier thuis bewegen én stiekem ook nog de motorische ontwikkeling van je kind stimuleren? Dat kan met de spellen van Monkey Moves. Als ouder bij Kindergarden krijg je hierop nu een euro extra korting. En je maakt kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen.

Dreumes BSO Peuter

Touwen, stippen, handjes en voetjes

Lekker thuis bewegen met je kind, dat kan met de thuisspellen van Monkey Moves. Monkey Moves is namelijk een sociale organisatie, die als missie heeft aan de start te staan van een leven lang gezond bewegen. Zij bieden hiervoor een multisportprogramma en hebben ook spellen voor thuis ontwikkeld. Je kunt kiezen uit het Stippenspel, het Touwspel en het Handjes en Voetjesspel. De spellen zijn goed voor de motorische ontwikkeling, en ze stimuleren ook nog eens de fantasie van je kind: er zijn namelijk allerlei spelvariaties te bedenken. Om je kind op weg te helpen, zit in de speldoos een boekje met speltips, voor verschillende leeftijden. Heel leuk dus om samen mee aan de slag te gaan. Op deze manier ben je laagdrempelig en op een speelse manier samen in beweging. In het kader van vitaliteit een aanrader dus.

 

Bekijk hier een video over Monkey Moves

Korting

In de webshop van Monkey Moves bestel je de spellen. Op de spellen krijg je op dit moment al een korting. Maar… als ouder bij Kindergarden ontvang je hier bovenop nog een extra korting van een euro, als je gebruikmaakt van de kortingscode KINDG123BEWEEG.

Win je aankoopbedrag terug

Van elke vijf spellen die worden verkocht, wordt één iemand uitgeloot die het spel gratis en voor niets thuis ontvangt. Monkey Moves regelt deze terugbetaling van het aankoopbedrag.