Kinderopvang kindergarden 11
Kinderopvang kindergarden 11

U kent uw kind het beste. Weet waar zijn interesses liggen en waar het blij van wordt of extra gevoelig voor is. Valt u iets op bij uw kind of wilt u even met ons overleggen? Dan nemen we daar de tijd voor. Door heel bewust aandacht te schenken aan het uitwisselen van informatie tijdens de overdracht, bouwen we een goede relatie op.

Even vertellen hoe het gaat…

Was uw kindje vrolijk? Ging het helemaal op in dat nieuwe boekje? Of was het juist een beetje hangerig? We vertellen aan het einde van de dag altijd hoe het ging en wat uw kind heeft beleefd. En aan het begin stellen we vragen. Hoe beter geïnformeerd, hoe beter we kunnen zorgen.

Open houding

We hebben een luisterend oor, staan open voor vragen en vinden het belangrijk dat u laat weten wat voor u prettig is. Bijvoorbeeld als u wilt dat uw kindje wat langer slaapt vanwege een slechte nacht.

Oudergesprekken

We spreken elkaar natuurlijk tijdens het halen en brengen. Daarnaast zijn er elk jaar ouderavonden en oudergesprekken en meer informele settings om bij te praten, zoals thema-avonden en (zomer)feesten. 

Ouderportaal

Gedurende de dag blijft u ook op de hoogte van alles wat er met uw kind gebeurt via ons ouderportaal. Bijvoorbeeld over de activiteiten van die dag of hoe lang hij of zij heeft geslapen. Bekijk hier meer over ons ouderportaal.

Meer weten? We vertellen u graag meer. Bel 020 - 423 54 22 of kom eens vrijblijvend op bezoek.

clock

Kom eens op bezoek

of

Ik ben jullie dankbaar voor alles wat ik wel en niet in woorden kan vangen. Dank voor jullie betrokkenheid, professionaliteit en inzet.”

quoteram 1

Patricia-Nicole van Handenhove

moeder van Mees uit Rotterdam
quoteram 1
×