Kindergarden Kinderdagverblijf Vestiging9 compressor
Kindergarden Kinderdagverblijf Vestiging9 small compressor

Jij kent je kind het beste. Weet waar zijn of haar interesses liggen en waar het blij van wordt of extra gevoelig voor is. Valt je iets op bij je kind of wil je even met ons overleggen? Dan nemen we daar de tijd voor. Door heel bewust aandacht te schenken aan het uitwisselen van informatie tijdens de overdracht, bouwen we een goede relatie op.

Even vertellen hoe het gaat…

Was je kindje vrolijk? Ging het helemaal op in dat nieuwe boekje? Of was het juist een beetje hangerig? We vertellen aan het einde van de dag altijd hoe het ging en wat je kind heeft beleefd. En aan het begin stellen we vragen. Hoe beter geïnformeerd, hoe beter we kunnen zorgen.

Open houding

We hebben een luisterend oor, staan open voor vragen en vinden het belangrijk dat je laat weten wat voor jou prettig is. Bijvoorbeeld als je wilt dat je kindje wat langer slaapt vanwege een slechte nacht.

Oudergesprekken

We spreken elkaar natuurlijk tijdens het halen en brengen. Daarnaast zijn er elk jaar ouderavonden en oudergesprekken en meer informele settings om bij te praten, zoals thema-avonden en (zomer)feesten. 

Ouderportaal

Gedurende de dag blijf je ook op de hoogte van alles wat er met je kind gebeurt via ons ouderportaal. Bijvoorbeeld over de activiteiten van die dag of hoe lang hij of zij heeft geslapen. Bekijk hier meer over ons ouderportaal.

Meer weten? We vertellen je graag meer. Bel 020 - 423 54 22 of kom eens vrijblijvend op bezoek.

clock

Kom eens op bezoek

of

De leidsters zijn betrokken, er zijn volop faciliteiten en als ik ongerust ben of vragen heb, wordt daar oprecht naar geluisterd en gehandeld.”

Vera Michielsen

Moeder van Isa - Kindergarden Zeist
×