Kindergarden Kinderdagverblijf Vestiging9 compressor
Kindergarden Kinderdagverblijf Vestiging9 small compressor

Vanaf twee maanden is je baby van harte welkom bij Kindergarden. Wij verzorgen kinderopvang tot je kind vier jaar wordt en het naar de basisschool gaat. Baby’s spelen en leren met hun hele lichaam; een dreumes heeft de behoefte om energie te verbranden, coördinatie en kracht te ontwikkelen, terwijl peuters vooral alles zelf willen doen. Zij leren spelenderwijs om te delen en maken al een beetje kennis met eigen verantwoordelijkheden.

Elke ontwikkelingsfase vraagt een andere benadering. Onze pedagogisch medewerkers geven je kind de aandacht die bij zijn leeftijd en ontwikkelingsfase past. Zij moedigen het op het juiste moment aan en nemen bewust even afstand als dat nodig is.

Kinderopvang bij Kindergarden kenmerkt zich door:

Openingstijden

Elke vestiging is geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Je kunt je kind brengen tussen 07.30 en 09.30 uur. Halen kan vanaf 16.00 tot 18.30 uur. Wij bieden je de mogelijkheid tot afname van extra kwartieren tussen 7.00 en 7.30 uur en tussen 18.30 en 19.00 uur. Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

Meer weten?

Benieuwd naar een specifieke vestiging? Kom gerust eens kijken, ook je kindje mag natuurlijk meekomen. Bel 020-423 54 22 voor een vrijblijvende rondleiding.

clock

Kom eens op bezoek

of
Quote kindergarden oisterwijk 4

Kindergarden onderscheidt zich door de oprechte betrokkenheid; eerlijk, echt en daardoor zo persoonlijk!”

Quote kindergarden oisterwijk 3

Susanne (moeder van Nikki)

Kindergarden Oisterwijk
Quote kindergarden oisterwijk 3
×