Onze visie gericht op kinderen

Alles bij Kindergarden is gericht op de kinderen, van de liefdevolle zorg tot de focus op spelenderwijs ontwikkelen en de inrichting van de vestigingen. En natuurlijk is er ons pedagogisch programma en onze aanpak – wat is het beste voor jouw kind, daar gaat het om. 

Onze cultuur

We gaan altijd voor de allerhoogste kwaliteit met de beste mensen. Onze cultuur is gebaseerd op oprecht zijn, uitblinken, verantwoordelijkheid nemen, respect tonen en samenwerken. We willen groeien, zodat er meer kinderen en ouders gebruik kunnen maken van de zorg en ontwikkeling die we bieden, en natuurlijk van onze warme, huiselijke sfeer.

Alle aandacht voor je kind

Elke vestiging van Kindergarden functioneert op dezelfde manier. Onze teams zijn op dezelfde wijze samengesteld, iedereen heeft zijn eigen specialisme. Daardoor kunnen de pedagogisch medewerkers zich helemaal wijden aan de kinderen: ze worden ondersteund door collega’s op de vestiging. Zo zorgt de huishoudelijk medewerker voor een schone omgeving en bereidt elke dag een verse, warme lunch voor iedereen. De vestigingsmanager is fulltime aanwezig voor de begeleiding van medewerkers, de administratie en voor praktische vragen van ouders. Werk je zo samen dan heb je alle tijd voor de verzorging, begeleiding en ontwikkeling van de kinderen.

Lees hier welke teamleden je allemaal kunt ontmoeten op een Kindergarden vestiging.

Het hoofdkantoor ondersteunt

Op ons hoofdkantoor aan de Herengracht in Amsterdam werken meer dan 130 enthousiaste collega’s. Zij zorgen er met elkaar voor dat het werk op de vestigingen optimaal en met plezier gedaan wordt en dat alle aandacht naar de kinderen kan gaan. Wij vinden dat onze medewerkers op de vestigingen zich zo min mogelijk bezig moeten houden met organisatorische taken en randvoorwaarden. Elke afdeling op ons hoofkantoor werkt vanuit een eigen vakgebied: Klantrelatie, Facilitair, ICT, Kwaliteit & Ontwikkeling, Finance, Human Resources, New Business en Marketing & Communicatie.

Gerelateerde info

Ons pedagogisch programma Wereldwijs

Over alles is nagedacht bij Kindergarden, ook over het pedagogisch programma. Ieder kind heeft immers aandacht en begeleiding nodig om zich te ontwikkelen. In Wereldwijs leggen we uit hoe we die aandacht en begeleiding geven en waarom we het juist op die manier doen.

Lees meer
We blijven ons ontwikkelen

Innoveren, ontwikkelen en groeien – het zit in ons dna. Als onderdeel van Bright Horizons kunnen we blijven uitbreiden met onze kinderopvang. Dat doen we door nieuwe vestigingen te openen of door overname van bestaande vestigingen. Onze focus blijft overigens altijd: kwaliteit.

Lees meer
    ​​​​