Amsterdam

Kindergarden Herengracht

 • Herengracht 244
  1016 BT Amsterdam

Hallo, ik ben Gwenn Klein, vestigingsmanager van Kindergarden Herengracht Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Een mooi, karakteristiek grachtenpand; kleinschalig en huiselijk. Met een grote hal en een keuken als gezellig hart van de vestiging. Alle ruimtes hebben een fijne uitstraling. We zorgen voor knusse, duidelijk herkenbare hoeken waar je baby heen kan kruipen om spelmaterialen te ontdekken. Die herkenbaarheid voelt veilig. Ook zorgen we voor beperking van de prikkels in deze hoeken. Daardoor wordt je kindje minder afgeleid en blijft het beter in zijn of haar spel.

De peuterplusruimte ligt aan voorkant van het pand en kijkt uit op de gracht. De drieplussers genieten van wat er op straat en op het water gebeurt – als ze al niet opgaan in de activiteiten en spelmaterialen die we ze aanbieden.

De peuter- en dreumesgroep kijken uit op onze tuin. Je ziet en hoort de vogels in de grote magnolia. Door deze boom kunnen we de seizoenen heel goed volgen. We hebben een apart gedeelte voor de baby’s met een sensomotorisch bord voorzien van borsteltjes en spiegeltjes, enzovoorts. Hiermee ontwikkelen de allerkleinsten hun fijne motoriek. In de zandbak bakken we heerlijke zandkoekjes.

Onze vestiging zit in het centrum, lopend of op de fiets goed bereikbaar. Voor de ingang is er genoeg ruimte om je fiets te parkeren.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Herengracht

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuterdans

  Bewegen is belangrijk. Daarom krijgen de dreumesen en peuters regelmatig dansles, yogales of gymactiviteiten van een onze docenten. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om bewegingen na te bootsen en daarbij ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Peuterplusactiviteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Vele kinderdagverblijven bezocht en uiteindelijk voor dit kinderdagverblijf gekozen. Kindergarden Herengracht stak ver boven de andere uit en de beste keus voor onze kleine man. De liefde, warmte en professionaliteit voel ik elke keer dat ik binnenkom. Met een gerust hart ga ik naar me werk waar ik op de hoogte wordt gehouden via een app met activiteiten, foto's, slapen en eten. Ik raad iedereen Kindergarden Herengracht aan!

Rogier Kruijs
Vader van Tymen (1 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,49

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Herengracht

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Gwenn Klein, vestigingsmanager van Kindergarden Herengracht Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Gwenn Klein
Vestigingsmanager Kindergarden Herengracht Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?