Amsterdam

Kindergarden Vondelstraat

 • Vondelstraat 37
  1054 GJ Amsterdam

Hallo, ik ben Sunita Tuhi, vestigingsmanager van Kindergarden Vondelstraat Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Kindergarden Vondelstraat Amsterdam… dan denk je misschien: monumentale vestiging, rust, veel voorzieningen, centrale ligging, bruisende omgeving. Klopt allemaal, maar wist je ook dat we babymassage voor de allerkleinsten aanbieden? En peuteryoga? En dat er muziekles gegeven wordt door een gastdocent.

Of je nu een baby-, dreumes-, of peutergroep binnenstapt, in elke ruimte van onze vestiging zie je herkenbare hoeken en materialen die aangepast zijn aan behoeften en ontwikkelingsfasen van de kinderen, alles zoveel mogelijk op kindhoogte. Meubilair en materiaal groeien met de kinderen mee, waardoor hun creativiteit en ontwikkeling worden gestimuleerd.

Onze groene tuin is voor hartje Amsterdam geweldig groot. En heel gezellig: de kinderen spelen er onder de schaduwrijke, prachtige oude beuk en met mooi weer eten we buiten. Voor de baby’s hebben we een afgeschermd stuk tuin, inclusief zandbak, waar ze in de zomer veilig buiten kunnen zijn. De dreumesen en peuters skelteren en fietsen over de paden. In onze moestuin planten, verzorgen en oogsten we kruiden, aardbeitjes en radijsjes die we ons met een beetje geluk goed laten smaken!

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Vondelstraat

 • Babymassage

  De baby’s geven we extra aandacht door onder andere het geven van babymassages. Hiermee activeren we de zintuigen van je baby en daarbij biedt een massage geborgenheid en ontspanning.

 • Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Ontdektuin

  Onze grote, schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Speel- en ontspanhoeken

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Onze dochter gaat met heel veel plezier drie dagen per week naar de Vondelstraat. De leidster vormen een super team, met veel aandacht voor elk kindje! Er wordt elke dag een heerlijke lunch gekookt, buiten gespeeld en geknutseld. Via de app worden we op een leuke manier op de hoogte gehouden en de overdracht is altijd warm en persoonlijk. Kindergarden Vondelstraat is een heel fijn kinderdagverblijf!

Linde Heringa
Moeder van Lizzy (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,59

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Als we nou alle kinderen in een hartje stoppen in plaats van een hokje.

Jose
Pedagogisch medewerker

Op de Vondelstraat voel ik me helemaal thuis.

Cidinha
Huishoudelijk medewerker

De eerste daad van liefde is altijd het geven van aandacht.

Mariska
Adjunct vestigingsmanager

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Vondelstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Sunita Tuhi, vestigingsmanager van Kindergarden Vondelstraat Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Sunita Tuhi
Vestigingsmanager Kindergarden Vondelstraat Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?