Amsterdam

Kindergarden Nassaukade

 • Nassaukade 327
  1053 LT Amsterdam

Hallo, ik ben Angelique Krouwels, vestigingsmanager van Kindergarden Nassaukade Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

In ons kinderdagverblijf – een voormalig schoolgebouw – ervaar je rust en een huiselijke sfeer, ook op de kleine babygroepen waar we maximaal negen kindjes verzorgen. Natuurlijk dagen we je kindje uit om op ontdekking te gaan in de verschillende speel- en ontspanhoeken.

Wekelijks geven we muziekles aan de baby’s en peuters. Ook aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en stimuleert de creativiteit en taalontwikkeling. Muzikale rituelen zoals een liedje zingen voor het slapengaan, geeft ze bovendien het gevoel van vertrouwen en voorspelbaarheid.

We hebben tot slot een grote tuin met afgeschermd deel voor onze baby’s en dreumesen, en ja… ook een moestuin. Waar we zelf groenten en fruit oogsten wat we vervolgens ook samen op de groep bestuderen én lekker opeten. Je vindt ons vlakbij het centrum, dichtbij de Jordaan.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Nassaukade

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuterplusactiviteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

 • Slaapatelier en gymzaal

  Bij de dreumes en peuters willen we graag hun zelfstandigheid vergroten. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn moedigen we ze juist aan zich zelf aan te kleden. En wordt er niet geslapen? Dan toveren we de ruimte om tot gymzaal!

 • Yoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan baby-, deumes- en peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
3 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Tijdens mijn zwangerschap viel de keuze al snel op Kindergarden Nassaukade. Vergeleken met andere kinderdagverblijven:, straalde het warmte, rust en liefde uit. Inmiddels gaat mijn dochter al een tijdje naar dit kinderdagverblijf en zijn we tot de dag vandaag zo blij met onze keuze. Super lieve leidsters, heel divers, maar stuk voor stuk toppers! Ze leven zo met de kinderen mee. Glunderend kijk ik naar mijn mobiel als ik foto's ontvang en zie hoe blij mijn dochter is.

Jette van Dijk
Moeder van Rosie (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,92

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Ik vind het leuk om samen met het team te kijken wat de mogelijkheden zijn om het pedagogische klimaat en het unieke Wereldwijs programma op de vestiging eigen te maken.

Jacqueline
Pedagogisch expert

"Het is me gelukt!" Een kind dat trots is op zichzelf omdat het iets nieuws heeft geleerd, dat vind ik het allermooiste aan mijn werk. Elke dag is een nieuwe ontdekkingsreis, hoe leuk is het als je kinderen daarin mag ondersteunen en stimuleren!

Medea
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Nassaukade

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Angelique Krouwels, vestigingsmanager van Kindergarden Nassaukade Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Angelique Krouwels
Vestigingsmanager Kindergarden Nassaukade Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?