Amsterdam

Kindergarden Nassaukade

 • Nassaukade 327
  1053 LT Amsterdam

Hallo, ik ben Angelique Krouwels, vestigingsmanager van Kindergarden Nassaukade Amsterdam.

In ons kinderdagverblijf – een voormalig schoolgebouw – ervaar je rust en een huiselijke sfeer, ook op de kleine babygroepen waar we maximaal negen kindjes verzorgen. Natuurlijk dagen we je kindje uit om op ontdekking te gaan in de verschillende speel- en ontspanhoeken.

Wekelijks geven we muziekles aan de baby’s en peuters. Ook aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en stimuleert de creativiteit en taalontwikkeling. Muzikale rituelen zoals een liedje zingen voor het slapengaan, geeft ze bovendien het gevoel van vertrouwen en voorspelbaarheid.

We hebben tot slot een grote tuin met afgeschermd deel voor onze baby’s en dreumesen, en ja… ook een moestuin. Waar we zelf groenten en fruit oogsten wat we vervolgens ook samen op de groep bestuderen én lekker opeten. Je vindt ons vlakbij het centrum, dichtbij de Jordaan.

Bijzonder bij Kindergarden Nassaukade

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuterplusactiviteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

 • Slaapatelier en gymzaal

  Bij de dreumes en peuters willen we graag hun zelfstandigheid vergroten. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn moedigen we ze juist aan zich zelf aan te kleden. En wordt er niet geslapen? Dan toveren we de ruimte om tot gymzaal!

 • Yoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan baby-, deumes- en peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
3 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Tijdens mijn zwangerschap viel de keuze al snel op Kindergarden Nassaukade. Vergeleken met andere kinderdagverblijven:, straalde het warmte, rust en liefde uit. Inmiddels gaat mijn dochter al een tijdje naar dit kinderdagverblijf en zijn we tot de dag vandaag zo blij met onze keuze. Super lieve leidsters, heel divers, maar stuk voor stuk toppers! Ze leven zo met de kinderen mee. Glunderend kijk ik naar mijn mobiel als ik foto's ontvang en zie hoe blij mijn dochter is.

Jette van Dijk
Moeder van Rosie (2 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,99

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Ik vind het leuk om samen met het team te kijken wat de mogelijkheden zijn om het pedagogische klimaat en het unieke Wereldwijs programma op de vestiging eigen te maken.

Jacqueline
Pedagogisch expert

"Het is me gelukt!" Een kind dat trots is op zichzelf omdat het iets nieuws heeft geleerd, dat vind ik het allermooiste aan mijn werk. Elke dag is een nieuwe ontdekkingsreis, hoe leuk is het als je kinderen daarin mag ondersteunen en stimuleren!

Medea
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Amsterdam

Kindergarden Nassaukade

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Angelique Krouwels, vestigingsmanager van Kindergarden Nassaukade Amsterdam.

Angelique Krouwels
Vestigingsmanager Kindergarden Nassaukade Amsterdam

Wat maakt Kindergarden zo uniek