Kindergarden Vestiging
Kindergarden Vestiging

Breda

Kies een locatie

Kinderopvang Breda

In het voormalige Maria klooster aan de Overakkerstraat in Breda vind je onze vestiging Breda Zuid: fantasievol ingericht en voorzien van een vorstelijk tintje. Aan de Liesboslaan ben je welkom op het statige en sfeervolle Princenhage. Beide vestigingen beschikken over royale ruimten voor de groepen en hebben grote, bomenrijke tuinen waarin het heerlijk spelen en picknicken is. Door de ligging aan uitvalswegen zijn beide vestigingen snel en goed bereikbaar.

Klik onderaan op een van de kinderdagverblijven voor meer informatie.

Kom op rondleiding!

We willen je natuurlijk graag laten ervaren dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de opvang van je zoon of dochter. Daarom laten we met alle plezier onze vestigingen in Breda zien. Hoe werkt het op de groep? Hoe ziet het speelgoed eruit? Wat is het pedagogisch beleid? Tijdens een rondleiding kunnen we je een goed beeld geven van onze werkwijze. 

Kom jij ook een kijkje nemen? Meld je hier direct aan voor een rondleiding bij een van onze vestigingen in Breda.  

Inschrijfactie

Voelt het goed en past Kindergarden bij jou? Dan gaat dit gepaard met een leuke actie die vanaf 15 oktober 2019 loopt. Schrijf je nu in bij een van onze vestigingen in Breda en start binnen 4 maanden. Je ontvangt een digitale giftcard t.w.v. €100 bij KOEKA.com*

1045 0006 800 05

bekijk hier de actievoorwaarden

Kindergarden is meer dan opvang en verzorging. We leveren daadwerkelijk een bijdrage aan de ontwikkeling.”

Claudia Dobber Kindergarden Rotterdam B.L. Rottekade

Claudia Dobber

Regiomanager
Claudia Dobber Kindergarden Rotterdam B.L. Rottekade
×