Bussum

Kindergarden Kamerlingh Onnesweg

 • H. Kamerlingh Onnesweg 76
  1402 EK Bussum

Hallo, ik ben Charmayne Schiedor, vestigingsmanager van Kindergarden Kamerlingh Onnesweg Bussum. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Kom binnen via de monumentale entree met glas-in-lood en je hebt meteen overzicht over de twee babygroepen van ons kinderdagverblijf. Je vindt er speel- en ontspanhoeken: een zwart-withoekje (een contrast dat je baby als eerste ziet en daardoor een fijne prikkel vindt om te ontdekken) een leeshoekje, speelmat en spiegel. Voor ieder kind fijn om in alle rust te kunnen spelen en ontdekken.

In onze aparte snoezelruimtes kunnen we ons met een klein aantal dreumesen terugtrekken als er behoefte is aan rust. Een momentje om even bij te komen. Of we lezen er samen een boekje uit onze eigen bieb. Op de peutergroepen staat een 3+ kast, aangepast aan de ontwikkelingsfase van de oudste peuters. Als de jongsten gaan rusten, gaan zij daar graag mee aan de slag. Een mooie voorbereiding voor de basisschool!

Het paradepaardje vind je buiten. Onze tuin is groot en heel natuurlijk ingericht, met dwaalbosjes, een flinke zandbak, glijbaan, schaduwdoeken, twee moestuinen en picknicktafels voor als het lekker weer is.
We zitten in een kindvriendelijke buurt en meteen naast basisschool de Hoeksteen.

Onze vestiging ligt dichtbij de A1. In een mum van tijd zit je dus op de snelweg.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Kamerlingh Onnesweg

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte met hun eigen spelmateriaal, zoals speciale voelelementen.

 • Bibliotheek

  Uniek is onze eigen bibliotheek! Naast de leukste voorleesboeken hebben we hier ook een vertelhoek met poppenkast en lekkere banken en kussens om even helemaal weg te dromen.

 • Grote ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De kinderen kunnen zich naar hartenlust verstoppen in onze dwaalbosjes, spelen in de grote zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Onze dochter gaat elke keer weer met ontzettend veel plezier naar “de kindjes” bij Kindergarden. De leidsters zijn lief en betrokken. Elke week wordt er een leuk en educatief onderwerp behandeld waar wij in de avond de grootste verhalen over horen tijdens het eten. De ruimtes hebben een rustige en huiselijke uitstraling en de tuin biedt alle ruimte om lekker buiten te spelen. Elke dag is er een verse warme maaltijd tussen de middag. We zijn erg blij met onze keuze voor Kindergarden!

Mattias Reuser
Vader van Luuk (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,87

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Ik werk al bijna 11 jaar met plezier op de babygroep bij Kindergarden. Nog steeds zorg ik elke dag met plezier voor alle kindjes. Mijn werk biedt elke dag leuke en nieuwe uitdagingen en zo blijft mijn werk gevarieerd.

Anouk
Pedagogisch medewerker

'Waar een wil is, is een weg'. Begonnen als huishoudelijk hulp, waar ik met liefde voor de kinderen heb gekookt. Toen kwam de mogelijkheid om via de Kindergarden Academie de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker te volgen en nu ben ik volwaardig Pedagogisch medewerker. Ik ben dankbaar voor deze doorgroeimogelijkheden.

Mornay
Pedagogisch medewerker 

Doorat ik observeer en in gesprek ga met mijn collega's, merk ik wat mijn collega's nodig hebben om de beste zorg aan de kinderen te kunnen geven. Ik vind het leuk dat een kleine aanpassing al een groot verschil maakt. We leren van elkaar!

Willemijn
Pedagogisch expert 

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Bussum

Kindergarden Kamerlingh Onnesweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Charmayne Schiedor, vestigingsmanager van Kindergarden Kamerlingh Onnesweg Bussum.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Charmayne Schiedor
Vestigingsmanager Kindergarden Kamerlingh Onnesweg Bussum

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?