Naarden

Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

 • Lambertus Hortensiuslaan 28-32
  1412 GW Naarden

Hallo, ik ben Kim Polhout, vestigingsmanager van Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan Naarden. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ons pas verbouwde kinderdagverblijf zit in drie voormalige woonhuizen. Hierdoor krijg je gelijk een gezellig, huiselijk gevoel: Gloednieuw en heerlijk fris. Via de hal en centrale keuken ga je naar de groepen. Voor de baby’s die net kruipen hebben we snoezig kleine tafeltjes en stoeltjes, aangepast aan hun ontwikkelingsfase. Het zal je vast opvallen tijdens de rondleiding!

Bij onze dreumesen en peuters leggen we vaak de nadruk op het ‘zelf doen’ en het vergroten van de zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. Wakker? Dan mag je zelf naar de groep waar je je ook zelf mag aankleden.

Voor de peuters hebben we een gaaf wateratelier in ons schuurtje. Door het glas in de wanden kunnen ze de resultaten van hun experimenten volgen. Aan de grote tafel in dit atelier knutselen we ook graag met onze andere groepen. Wat onze tuin heel sfeervol maakt is dat het aan een watertje ligt. Gelukkig hebben we een hek geplaatst zodat niemand erin kan vallen en de eendjes op veilige afstand blijven zwemmen.

Veel ouders vinden het prettig dat onze vestiging aan een doorgaande weg ligt en de A1 vlakbij is!

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen en dat doen we dus ook elke dag. Bovendien grenst (op een veilige manier) onze tuin aan een watertje inclusief eendjes en zij zijn dan ook dé attractie voor veel kindjes.

 • Slaaptheater

  Bij de dreumes en peuters vergroten we graag hun zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn? Dan moedigen we ze aan zich zelf aan te kleden.

 • Wateratelier

  In een aparte ruimte hebben we heus 'wateratelier'. Hier kunnen we met de kinderen door een glazenwand stromend water bekijken. Ook gebruiken we de ruimte voor knutselactiviteiten met kleinere groepjes.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Onze dochter heeft gaat al ruim een jaar naar Kindergarden Naarden. Ik raad deze kinderopvang ten zeerste aan. Alle medewerkers zijn zeer warme, vriendelijke en uitstekende professionals. Onze dochter gaat elke keer weer met veel plezier naar de opvang en heeft al veel vriendjes gemaakt. Pluspunt is ook dat ze dagelijks een verse warme lunch maken voor de kindjes.

Roy Segaar
Vader van Nina (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,87

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Naast mijn rol als adjunct vestigingsmanager, sta ik met veel plezier op de peuterplus groep. Peuters doen geweldig mooie uitspraken en kijken op een 'simpele' manier naar de wereld om zich heen. De afwisseling tussen af en toe kantoortaken en op de groep staan, maken het werk voor mij uitdagend. Van contact leggen met nieuwe ouders, het geven van een rondleiding, het helpen van collega's en de ontwikkeling van kinderen mogen meemaken zijn voor mij een mooie combinatie.

Esther
Adjunct vestigingsmanager

Wat ik zo leuk vind aan het werken op de dreumesgroep is vooral het verzorgende dat er nog bij komt kijken, zoals het knuffelen en fijn met de kinderen een boekje lezen. Tegelijkertijd vind ik het speelse van de dreumesen altijd erg gezellig. Ik vind het geweldig dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling die de kinderen doormaken. Elke dag is weer een nieuw leuk avontuur, waar ik met veel plezier in ga.

Femke
Pedagogisch medewerker

Ik ben nu sinds aantal jaren werkzaam als huishoudelijke hulp bij kindergarden, ik kook elke dag met veel plezier voor de kinderen en daarnaast zorg ik dat het pand opgeruimd en schoon is. Koken is iets wat mij veel rust en voldoening geeft en vind het heerlijk om te doen. Het geeft mij een goed gevoel als ik zie dat de kinderen goed gegeten hebben en het ook lekker vinden.

Hafsa
Huishoudelijk hulp

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Naarden

Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Kim Polhout, vestigingsmanager van Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan Naarden.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Kim Polhout
Vestigingsmanager Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan Naarden

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?