Naarden

Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

 • Lambertus Hortensiuslaan 28-32
  1412 GW Naarden

Hallo, ik ben Kim Polhout, vestigingsmanager van Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan Naarden. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Stap onze BSO binnen en je ervaart meteen de gezellige, fijne sfeer. Na een drukke schooldag hebben kinderen hier ook behoefte aan. We vinden het belangrijk dat ze zich thuis voelen. Jezelf uitleven en tot rust komen, het kan allemaal, bijvoorbeeld in het knusse chill-hoekje met zitzakken in het oude trappenhuis.

De kinderen krijgen de regie over hun eigen vrije tijd. Binnen of buiten, sportief of creatief... ze mogen zelf kiezen. De activiteiten op de groep zijn afhankelijk van een thema: Sport en Spel, Creatief, Koken of Techniek. Er is altijd een buitenactiviteit. We hebben onder andere een heel populaire Kids-keuken met vrijwel alles op kindhoogte. Op het plein achter de vestiging doen we de sportactiviteiten. Daar staan ook klim- en klauterelementen; op het voetbalveldje is het vaak gezellig druk.

In de vakantieperiode werken we ook met een van bovenstaande thema’s. We proberen de activiteiten extra aantrekkelijk te maken door de kinderen te vragen wat zij graag willen doen. Daarna maken we samen het vakantieprogramma. Er zijn workshops en we trekken erop uit en bezoeken bijvoorbeeld de vesting of een museum.

Onze BSO ligt aan een doorgaande weg, de A1 is prettig vlakbij.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Godelindeschool
 • Minister Calsschool - Johan Willem Frisolaan
 • Minister Calsschool - Verlengde Fortlaan

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Chill hoekje

  In het voormalig trappenhuis hebben we een heerlijk chill hoekje ingericht. Hier kunnen de kinderen zich fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen in de zitzakken met een strip of goed leesboek, wat wil een kind nog meer?

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 9,77

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:30 - 18:30 uur
Woensdag: 12:30 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Naarden

Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Kim Polhout, vestigingsmanager van Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan Naarden.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Kim Polhout
Vestigingsmanager Kindergarden Lambertus Hortensiuslaan Naarden

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?