Bussum

Kindergarden Brediusweg

 • Brediusweg 35
  1401 AB Bussum

Hallo, ik ben Savanne Bezemer, vestigingsmanager van Kindergarden Brediusweg Bussum. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ons kinderdagverblijf zit in een prachtig, statig herenhuis. Het ruime pand wordt omgeven door een flinke tuin. En het bijzondere aan onze tuin is dat elke groep een apart deel heeft, óók de allerkleinsten. Daardoor kunnen de peuters rondom fietsen en is er een lang stuk tuin waar ze heerlijk hun energie kwijt kunnen. En bovendien hebben we ook een moestuin.

Binnen ervaar je rust, het is er knus en kleinschalig. We hebben relatief kleine groepen. Dat maakt dat je elkaar snel beter kent en zorgt ervoor dat de overgang van de ene naar de andere groep soepel verloopt. De babygroep is overigens lekker ruim. Met de dreumesen gaan we vaak in kleine groepjes aan de slag in ons dreumesatelier. Zo kunnen we juist die extra aandacht geven. En wist je dat onze voeltafel echt favoriet is? Het laat de kinderen alle zintuigen gebruiken: zien, horen, proeven, ruiken en voelen.

Je vindt ons uiteraard in het Brediuskwartier waar heel veel gezinnen wonen. Deze Kindergarden vestiging ligt ideaal wat de nabijheid van de scholen betreft. Woon je in de buurt? Kom kijken! Er zijn goede parkeermogelijkheden.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Brediusweg

 • Dreumes atelier

  Vaak splitsen we de dreumesgroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals onze voeltafel.

 • Grote baby groepsruimte

  Onze grote babygroep is ruim opgezet en zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

 • Grote babytuin

  In onze grote babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen, spelen in de zandbak of met elkaar werken in de moestuin.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Onze kindjes gaan nu bijna twee jaar naar Kindergarden Brediusweg en ze hebben het daar heerlijk. Ze hebben lieve leidsters en krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Je wordt als ouder via de app echt betrokken bij de dag dat ze op de opvang zijn; bijzonderheden worden gedeeld en in het ouderportaal worden foto's geplaatst. De opvang is schoon en verzorgd en er worden leuke activiteiten gedaan. Ook de mooie tuin en de gevarieerde warme lunch zijn erg fijn. We zijn super tevreden met Kindergarden!

Lotte van Rees
Moeder van Nora en Sam (1 en 3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,87

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Ik ben trots op mijn werk en de manier waarop Kindergarden kinderen ondersteunt in hun ontwikkeling. Door mijn werk als Huishoudelijk medewerker kan ik de kinderen helpen met het ontwikkelen van hun smaken en ervoor zorgen dat ze iedere dag de benodigde voedingsbehoeften binnen krijgen. Dit en het omgaan met de collega’s binnen ons team geven mij veel voldoening.

Malou
Huishoudelijk medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Bussum

Kindergarden Brediusweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Savanne Bezemer, vestigingsmanager van Kindergarden Brediusweg Bussum.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Savanne Bezemer
Vestigingsmanager Kindergarden Brediusweg Bussum

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?