Capelle aan den IJssel

Kindergarden Villa Rembrandt

 • Rembrandtsingel 3
  2902 GR Capelle aan den IJssel

Hallo, ik ben Ellen Gouwens, vestigingsmanager van Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel.

Ons kinderdagverblijf Villa Rembrandt ligt middenin een kindvriendelijke woonwijk. Het vrolijke en open team verwelkomt graag jouw kindje op een van onze huiselijk ingerichte groepen. Overal staan rust en uitdaging centraal. Natuurlijk dagen we je kindje graag uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld het zwart-withoekje. Dat hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.

Op de dreumes- en peutergroep moedigen we de zelfredzaamheid aan: van tafeldekken tot naar de wc gaan, alles wat de kinderen zelf kunnen mogen ze ook doen. Maandelijks komt een externe docent met de alle leeftijdsgroepen om ‘muziek op schoot’ te geven.

We hebben een prachttuin die ons kinderdagverblijf half omsluit. Met een afgeschermd deel voor de baby’s dat mooi aan de groep grenst van de allerkleinsten en voorzien is van een fijne schaduwdoek. De dreumes- en peuterplusgroep grenzen ook aan de tuin. Achterin de tuin spelen de kinderen in de jungle met hoog opgaand bamboe. In onze moestuin kweken we kruiden en telen we radijsjes en aardbeien – smullen!

Onze vestiging zit vlakbij de aansluiting met de A16, binnen tien minuten ben je in Kralingen!

Bijzonder bij Kindergarden Villa Rembrandt

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

 • Yoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan baby-, deumes- en peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Inmiddels zitten mijn 2 kinderen, al meer dan 5 jaar bij Kindergarden Villa Rembrandt. Super leuke leidsters die passie hebben voor hun vak en er alles aan doen om te zorgen dat je kindje een leuke tijd heeft! Wat wij fijn vinden is dat het een kleinschalig kinderdagverblijf is, hierdoor is er veel persoonlijk contact tussen de kinderen en de leidsters, maar ook tussen de leidsters en de ouders. Wat ook erg fijn is is dat de kinderen in een groep zitten met hun eigen leeftijdsgenoten.

Quincy Kruizinga
Moeder van Levi en Tess (1 en 4 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,49

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Ik vind het fijn om allemaal blije kinderen te zien die genieten van het eten. En niet alleen de kinderen, maar ook de pedagogisch medewerkers! Soms wanneer ik door de gang loop, hoor ik ‘wat gaan wij eten vandaag?’ dan voel ik mij altijd gezien door de kinderen.

Marjorie
Huishoudelijk medewerker

Oog hebben voor het individu en er echt voor hen te mogen zijn. Dit maakt mijn werk waardevol en doe dit dan ook met veel liefde.

Silvia
Adjunct vestigingsmanager

Warmte en veiligheid vind ik erg belangrijk om te bieden. Bij Kindergarden krijg ik mogelijkheid om dit te doen.

Vera
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Capelle aan den IJssel

Kindergarden Villa Rembrandt

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Ellen Gouwens, vestigingsmanager van Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel.

Ellen Gouwens
Vestigingsmanager Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel

Wat maakt Kindergarden zo uniek