Capelle aan den IJssel

Kindergarden Villa Rembrandt

 • Rembrandtsingel 3
  2902 GR Capelle aan den IJssel
Ons kinderdagverblijf Villa Rembrandt ligt middenin een kindvriendelijke woonwijk. Het vrolijke en open team verwelkomt graag jouw kindje op een van onze huiselijk ingerichte groepen. Overal staan rust en uitdaging centraal. Natuurlijk dagen we je kindje graag uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld het zwart-withoekje. Dat hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.

Op de dreumes- en peutergroep moedigen we de zelfredzaamheid aan: van tafeldekken tot naar de wc gaan, alles wat de kinderen zelf kunnen mogen ze ook doen.  

We hebben een prachttuin die ons kinderdagverblijf half omsluit. Met een afgeschermd deel voor de baby’s dat mooi aan de groep grenst van de allerkleinsten en voorzien is van een fijne schaduwdoek. De dreumes- en peuterplusgroep grenzen ook aan de tuin. Achterin de tuin spelen de kinderen in de jungle met hoog opgaand bamboe. In onze moestuin kweken we kruiden en telen we radijsjes en aardbeien – smullen!

Onze vestiging zit vlakbij de aansluiting met de A16, binnen tien minuten ben je in Kralingen!

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Villa Rembrandt

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Yoga

  Bewegen is belangrijk! Daarom nodigen we een yogadocent uit en doen we aan baby-, dreumes- en peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Inmiddels zitten mijn 2 kinderen, al meer dan 5 jaar bij Kindergarden Villa Rembrandt. Super leuke leidsters die passie hebben voor hun vak en er alles aan doen om te zorgen dat je kindje een leuke tijd heeft! Wat wij fijn vinden is dat het een kleinschalig kinderdagverblijf is, hierdoor is er veel persoonlijk contact tussen de kinderen en de leidsters, maar ook tussen de leidsters en de ouders. Wat ook erg fijn is is dat de kinderen in een groep zitten met hun eigen leeftijdsgenoten.

Quincy Kruizinga
Moeder van Levi en Tess (1 en 4 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,38

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Ik vind het fijn om allemaal blije kinderen te zien die genieten van het eten. En niet alleen de kinderen, maar ook de pedagogisch medewerkers! Soms wanneer ik door de gang loop, hoor ik ‘wat gaan wij eten vandaag?’ dan voel ik mij altijd gezien door de kinderen.

Marjorie
Huishoudelijk medewerker

Oog hebben voor het individu en er echt voor hen te mogen zijn. Dit maakt mijn werk waardevol en doe dit dan ook met veel liefde.

Silvia
Adjunct vestigingsmanager

Warmte en veiligheid vind ik erg belangrijk om te bieden. Bij Kindergarden krijg ik mogelijkheid om dit te doen.

Vera
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Capelle aan den IJssel

Kindergarden Villa Rembrandt

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?