Rotterdam

Kindergarden Waterloostraat

 • Waterloostraat 164
  3062 TX Rotterdam

Hallo, ik ben Sandra Dijkgraaf, vestigingsmanager van Kindergarden Waterloostraat Rotterdam.

Onze nieuwe BSO zit in een heel licht pand met veel raampartijen. Alles is ruim opgezet en blijft toch kleinschalig, gezellig en uitdagend. Je krijgt zin om zelf te gaan spelen… De BSO vind je boven, samen met de Peuterplusgroep.

Elke dag bieden we twee activiteiten aan, maar er is ook ruimte voor vrij spel of even niks. Ieder kind heeft immers andere behoeftes. Je kunt schilderen in het atelier of stofjes onderzoeken in het laboratorium. Er is een kaptafel waar geschminkt kan worden, de verkleedspullen zijn altijd populair. In de muziekkamer staan een drumstel en een piano. We hebben een grote gymzaal waar alle ruimte is voor sport en spel. Daar maken we goed gebruik van.

Onze BSO grenst aan de Nieuwe Park Rozenburgschool, waar we nauw me samenwerken. De kinderen zijn vanaf daar binnen één minuut op de BSO. De wat oudere kinderen komen zelf naar de BSO, de jongere worden opgehaald. Ze kunnen op hun eigen, vertrouwde schoolplein buitenspelen.

BSO Waterloostraat zit vlakbij het centrum. Kom je vanaf de A16 en ga je richting centrum, dan rijd je er langs.

We halen op bij de volgende school:

 • Nieuwe Park Rozenburgschool (NPRS)

Ophaaldagen en -tijden op scholen kunnen wisselen. Staat jouw school er niet tussen? Informeer bij onze afdeling Klantrelatie op het nummer 020 423 54 22 naar de eventuele mogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Waterloostraat

 • Gymzaal

  Na een schooldag even lekker je energie kwijtraken, dat doe je in onze beweegruimte. De gymzaal is om in te bewegen, maar ook om te leren samenwerken en leren samen te spelen. Denk aan dansen, yoga of gymmen.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Muziekruimte

  In onze eigen muziekruimte maken de kinderen kennis met verschillende muziekinstrumenten. We geven ze er uitleg hoe ze werken, maar ze mogen natuurlijk ook zelf aan de slag!

Prev Next

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 9,62

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:00 - 18:30 uur
Woensdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Als nieuwe medewerker valt de rustgevende uitstraling mij het meest op. Hierdoor ervaren collega’s en kinderen een heel ontspannen sfeer, waardoor kinderen zich in een veilige omgeving optimaal kunnen ontwikkelen.

Eline
Pedagogisch medewerker BSO 

Ik ben een vertrouwenspersoon voor de kinderen. Na school kunnen ze bij mij hun hart luchten, hun dag navertellen en ontspannen met een spelletje, knutsel werk, proefje en/of door een boek te lezen in de bibliotheek. Dat is dan ook wat dit werk zo leuk maakt! Ik geniet van de kinderen en ga elke dag met plezier naar werk.

Frederiek
Pedagogisch medewerker BSO 

Wat maakt mijn werk aan de Waterloostraat zo bijzonder? Een betrokken team dat alleen het allerbeste wilt voor elk kind. Door te blijven overleggen, terug te blikken en vooruit te kijken brengen we samen de pedagogiek op de vestiging naar een hoog niveau.

Wendy
Pedagogisch expert 

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Rotterdam

Kindergarden Waterloostraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Sandra Dijkgraaf, vestigingsmanager van Kindergarden Waterloostraat Rotterdam.

Sandra Dijkgraaf
Vestigingsmanager Kindergarden Waterloostraat Rotterdam

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Waterloostraat

Wat maakt Kindergarden zo uniek