Rotterdam

Kindergarden Waterloostraat

 • Waterloostraat 164
  3062 TX Rotterdam

Hallo, ik ben Judith Zwier, vestigingsmanager van Kindergarden Waterloostraat Rotterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ook op een drukke dag straalt ons kinderdagverblijf rust uit. Het voelt kleinschalig, en overal is er licht in de frisse, nieuwe ruimtes. Fijn dat alles gelijkvloers is. We laten het je allemaal graag zien! Op de babygroep volgen we het ritme van jouw kindje en kijken wat het nodig heeft. Ligt het nog te slapen als we gaan voeden? Dan doen we dat later. Voeden is bij ons altijd een moment van één-op-één aandacht en gebeurt op schoot.

Voor onze dreumesen en peuters hebben we een fantastische gymzaal waarin je kunt dansen, bewegen… noem maar op. In de muziekkamer geeft de Kindergarden-band les. Spelenderwijs laten ze de kinderen kennismaken met verschillende klanken en instrumenten.

Met één stap sta je buiten in onze uitdagende stadstuin. Direct grenzend aan hun groep hebben de allerkleinsten een eigen gedeelte. Daar kunnen ze afgeschermd van de oudere kinderen rustig van de buitenlucht genieten. De dreumesen en peuters fietsen over het avontuurlijke parcours met de natuurtunnel of spelen verstoppertje in het bamboebos. Alles zorgt ervoor dat ze worden uitgenodigd om te gaan spelen en ontdekken.

Onze vestiging ligt in de wijk Kralingen vlak bij het centrum. Kom je vanaf de A16 en ga je die kant op, dan rijd je erlangs.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Waterloostraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Grote gymzaal

  Peuters bewegen graag elke dag. Want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of bij slecht weer in de enorme gymzaal in het souterrain. Zodat iedereen altijd even zijn energie kwijt kan.

 • Muziekruimte

  In onze eigen muziekruimte maken de oudere kinderen kennis met verschillende muziekinstrumenten. We geven ze er uitleg hoe ze werken, maar ze mogen natuurlijk ook zelf aan de slag!

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

We zijn heel erg tevreden met Kindergarden Waterloostraat. De leidster zijn professioneel, gemotiveerd en liefdevol. Er heerst op de groepen een fijne sfeer, alles is bespreekbaar. De ruimtes zijn erg licht, er is veel (houten) speelgoed, een fijne tuin en elke dag wordt er een verse warme lunch bereid. Kortom, een hele fijne plaats voor de allerkleinste!

Tessa de Vroome
Moeder van Mila (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,97

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

De liefde voor mijn functie als pedagogisch medewerker? Daar heb ik per dag wel 10 redenen voor. Dat zijn die kleine sprankelende oogjes, die brede glimlachjes van oor tot oor. Die lieve wondertjes die net zo blij zijn om jou te zien, als jij hen... Daar doe je het voor. Daarnaast Preventie Coach mogen zijn geeft extra betekenis. Ik ondersteun de vestiging om de veiligheid en gezondheid van onze kinderen, medewerkers en ouders te bewaken. Een mooie en tegelijkertijd spannende verantwoordelijkheid.

Danique
Pedagogisch medewerker & preventie coach

Met veel liefde bereid ik dagelijks hier de maaltijden voor de kinderen en het team van de Waterloo. Ik geniet van hoe blij de kinderen reageren bij de lunch. Tel daarbij op de hele fijne collega's en dat maakt het iedere dag op de Waterloostraat werken een klein feestje.

Madsy
Huishoudelijk medewerker 

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Rotterdam

Kindergarden Waterloostraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Judith Zwier, vestigingsmanager van Kindergarden Waterloostraat Rotterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Judith Zwier
Vestigingsmanager Kindergarden Waterloostraat Rotterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?