Rotterdam

Kindergarden Westzeedijk

 • Westzeedijk 120
  3016 AH Rotterdam

Hallo, ik ben Chantal van den Houten, vestigingsmanager van Kindergarden Westzeedijk Rotterdam.

Vlakbij het Erasmus MC vind je het herenhuis waar ons kinderdagverblijf in is gevestigd. Het licht, de afwerking en de ruimte zorgen voor een fijne, unieke sfeer. In onze groene tuin hoor je de vogels; check het maar eens als je net een coffee to go hebt genomen in het koffiehoekje. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby’s kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. En zo leren we ook jouw kindje kennen.

De peuterplusgroep zit op de bovenste verdieping. We spelen bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de oudste peuters en bereiden hen voor op de basisschool. De wandeling van boven naar beneden is niet alleen functioneel, de kinderen leren ook goed traplopen en zien wat er gebeurt in keuken en kantoor. Door het zingen van liedjes brengen we structuur aan in het naar buiten gaan – sssttt, hier slapen de baby’s…

We hebben aparte babytuinen, waarvan er een zelfs grenst aan de groep. In hun eigen tuin bouwen de dreumesen en peuters met blokken, klimmen over banden of fietsen over het parcours. Ze verstoppen zich, komen gezellig samen of zijn juist even alleen. De bomen zorgen voor genoeg schaduw.

Onze vestiging is vlakbij het centrum, op de route naar werk of huis. Aan de achterkant kun je makkelijk parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden Westzeedijk

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

We zijn heel erg tevreden over Kindergarden Westzeedijk! Alle leidsters zijn heel professioneel en liefdevol. Dagelijks krijgen de kinderen een verse warme gezonde maaltijd. Het is een mooie vestiging met een grote achtertuin midden in het centrum van Rotterdam waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De binnenruimtes stralen rust uit en er wordt goed kwalitatief (houten) speelgoed aangeboden.

Kevin Mollema
Vader van Julia (3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 11,30

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Wat maakt mijn werk aan de Waterloostraat zo bijzonder? Een betrokken team dat alleen het allerbeste wilt voor elk kind. Door te blijven overleggen, terug te blikken en vooruit te kijken brengen we samen de pedagogiek op de vestiging naar een hoog niveau.

Wendy
Pedagogisch expert 

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Rotterdam

Kindergarden Westzeedijk

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Chantal van den Houten, vestigingsmanager van Kindergarden Westzeedijk Rotterdam.

Chantal van den Houten
Vestigingsmanager Kindergarden Westzeedijk Rotterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?