Rotterdam

Kindergarden Westzeedijk

 • Westzeedijk 120
  3016 AH Rotterdam

Hallo, ik ben Chantal van den Houten, vestigingsmanager van Kindergarden Westzeedijk Rotterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Vlakbij het Erasmus MC vind je het herenhuis waar ons kinderdagverblijf in is gevestigd. Het licht, de afwerking en de ruimte zorgen voor een fijne, unieke sfeer. In onze groene tuin hoor je de vogels; check het maar eens als je net een coffee to go hebt genomen in het koffiehoekje. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby’s kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. En zo leren we ook jouw kindje kennen.

De peuterplusgroep zit op de bovenste verdieping. We spelen bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de oudste peuters en bereiden hen voor op de basisschool. De wandeling van boven naar beneden is niet alleen functioneel, de kinderen leren ook goed traplopen en zien wat er gebeurt in keuken en kantoor. Door het zingen van liedjes brengen we structuur aan in het naar buiten gaan – sssttt, hier slapen de baby’s…

We hebben aparte babytuinen, waarvan er een zelfs grenst aan de groep. In hun eigen tuin bouwen de dreumesen en peuters met blokken, klimmen over banden of fietsen over het parcours. Ze verstoppen zich, komen gezellig samen of zijn juist even alleen. De bomen zorgen voor genoeg schaduw.

Onze vestiging is vlakbij het centrum, op de route naar werk of huis. Aan de achterkant kun je makkelijk parkeren.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Westzeedijk

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

We zijn heel erg tevreden over Kindergarden Westzeedijk! Alle leidsters zijn heel professioneel en liefdevol. Dagelijks krijgen de kinderen een verse warme gezonde maaltijd. Het is een mooie vestiging met een grote achtertuin midden in het centrum van Rotterdam waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De binnenruimtes stralen rust uit en er wordt goed kwalitatief (houten) speelgoed aangeboden.

Kevin Mollema
Vader van Julia (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,26

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Wat maakt mijn werk aan de Waterloostraat zo bijzonder? Een betrokken team dat alleen het allerbeste wilt voor elk kind. Door te blijven overleggen, terug te blikken en vooruit te kijken brengen we samen de pedagogiek op de vestiging naar een hoog niveau.

Wendy
Pedagogisch expert 

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Rotterdam

Kindergarden Westzeedijk

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Chantal van den Houten, vestigingsmanager van Kindergarden Westzeedijk Rotterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Chantal van den Houten
Vestigingsmanager Kindergarden Westzeedijk Rotterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?