Delft

Kindergarden Buitenhofdreef

 • Buitenhofdreef 268
  2625 RE Delft

Hallo, ik ben Amber Hol, vestigingsmanager van Kindergarden Buitenhofdreef Delft.

Je moet echt even komen kijken… anders heb je geen idee van onze prachtige, centrale hal die ingericht is als bewegingsruimte. Alle groepen grenzen aan deze grote, lichte en open hal waar je samen kunt spelen, eten en ontdekken. We hebben trouwens nog meer om je te laten zien in ons pas verbouwde kinderdagverblijf: de muziekhoek, het atelier om te knutselen en onze nieuwe ontdektuin.

De baby’s blijven altijd in onze nabijheid. Op de babygroepen maken we namelijk gebruik van hangwiegjes, zodat ze kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Op deze manier leren wij jouw kindje ook goed kennen. Door onze horizontale groepen kunnen we tevens beter rekening houden met ieder kind en zijn of haar behoeften.

Peuters ontdekken heel actief de wereld. We laten het vrij bewegen, dansen of gymen van onze peuters vaak samengaan met het vertellen van een verhaal of het zingen van liedje. Zo voegen we er een taalrijke ervaring aan toe. In ons atelier werken we met verschillende materialen: we stempelen met aardappelen en maken prachtige schilderijen van scheerschuim.

Onze vestiging ligt centraal aan een uitvalsweg richting centrum én snelweg. Daarbij is er gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonder bij Kindergarden Buitenhofdreef

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de peuters, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
3 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 8,97

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Alle merken spenen, flessen en slaapzakjes. We volgen de wens van de ouder.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

De trots van een kindje dat weer een stapje verder is, de zorg en liefde die wij geven om hen te laten groeien, dat maakt dit werk iedere dag speciaal.

Jessica A.
Pedagogisch medewerker

Het bijzondere aan kinderen is dat ze jou de wereld vanuit hun perspectief laten zien.

Jessica van C.
Pedagogisch expert

Bij Kindergarden krijg ik de kans om de schakel te zijn tussen de het pedagogische werk op de groep en het organisatorische werk op kantoor. Ik kan mij verdiepen op verschillende vlakken en dit maakt mijn werk echt uitdagend.

Lisa
Adjunct vestigingsmanager

Veelgestelde vragen

Delft

Kindergarden Buitenhofdreef

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Amber Hol, vestigingsmanager van Kindergarden Buitenhofdreef Delft.

Amber Hol
Vestigingsmanager Kindergarden Buitenhofdreef Delft

Wat maakt Kindergarden zo uniek