Delft

Kindergarden Buitenhofdreef

 • Buitenhofdreef 268
  2625 RE Delft

Hallo, ik ben Manuela Ham-van den Broek, vestigingsmanager van Kindergarden Buitenhofdreef Delft.

Je moet echt even komen kijken… anders heb je geen idee van onze prachtige, centrale hal die ingericht is als bewegingsruimte. Alle groepen grenzen aan deze grote, lichte en open hal waar je samen kunt spelen, eten en ontdekken. We hebben trouwens nog meer om je te laten zien in ons pas verbouwde kinderdagverblijf: de muziekhoek, het atelier om te knutselen en onze nieuwe ontdektuin.

De baby’s blijven altijd in onze nabijheid. Op de babygroepen maken we namelijk gebruik van hangwiegjes, zodat ze kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Op deze manier leren wij jouw kindje ook goed kennen. Door onze horizontale groepen kunnen we tevens beter rekening houden met ieder kind en zijn of haar behoeften.

Peuters ontdekken heel actief de wereld. We laten het vrij bewegen, dansen of gymen van onze peuters vaak samengaan met het vertellen van een verhaal of het zingen van liedje. Zo voegen we er een taalrijke ervaring aan toe. In ons atelier werken we met verschillende materialen: we stempelen met aardappelen en maken prachtige schilderijen van scheerschuim.

Onze vestiging ligt centraal aan een uitvalsweg richting centrum én snelweg. Daarbij is er gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonder bij Kindergarden Buitenhofdreef

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Samenwerking bibliotheek

  Door onze samenwerking met de plaatselijke bibliotheek, ontvangen wij elke zes weken nieuwe kinderboeken voor de leeftijd 0-4 jaar. We kiezen steeds voor een nieuw thema zoals kleuren, muziek of dieren. Zo blijven de kinderen het verrassend en interessant vinden om te luisteren, te kijken en te ontdekken.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
3 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Mijn zoons genieten van elk moment op dit prachtige kinderdagverblijf. De leidsters op Kindergarden Buitenhofdreef zijn erg vriendelijk en attent. De groepsruimtes zijn er groot, licht en met vol met leuk Montessori-speelgoed. Dagelijks krijgen we fijne updates met foto's van onze zoons. Ook de fijne warme lunch, de leuke activiteiten en de ruime groene buitenspeelplaats zijn het benoemen waard. Kortom, ik kan deze kinderopvang in Delft aan iedereen aanbevelen.

Birgitte Zomer
Moeder van Sam en Finn (2 en 3 jaar)

Tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,81

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

De trots van een kindje dat weer een stapje verder is, de zorg en liefde die wij geven om hen te laten groeien, dat maakt dit werk iedere dag speciaal.

Jessica A.
Adjunct vestigingsmanager

Het bijzondere aan kinderen is dat ze jou de wereld vanuit hun perspectief laten zien.

Jessica van C.
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Delft

Kindergarden Buitenhofdreef

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Manuela Ham-van den Broek, vestigingsmanager van Kindergarden Buitenhofdreef Delft.

Manuela Ham-van den Broek
Vestigingsmanager Kindergarden Buitenhofdreef Delft

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?