Delft

Kindergarden Zuid

 • Vulcanusweg 267
  2624 AV Delft

Hallo, ik ben Marije Vugteveen, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Zuid. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Nieuw en strak, met fijne lichte ruimtes en een heerlijk rustige uitstaling. Ons kinderdagverblijf is in 2020 van binnen helemaal verbouwd, net als onze grote tuin. Op de babygroep dagen we je kindje uit om op ontdekking uit te gaan in bijvoorbeeld het zwart-wit hoekje. Dat hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.

Beweegkriebels… Peuters zijn heel actief. Ze willen spelen en bewegen, zo ontdekken ze wat hun lichaam allemaal al kan. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers weten precies met welke extra activiteiten ze onze dreumesen en peuters kunnen uitdagen om hun motorische vaardigheden te vergroten.

Buiten spelen is gezond, vandaar dat je ons vaak in onze natuurlijk ingerichte tuin vindt. Wist je dat kinderen buiten op een andere manier leren en spelen? Alle elementen uit de tuin dragen hier aan bij: van bamboebos waar je je goed kan verstoppen tot fietsparcours en klimtoestellen. Ook hebben we een eigen moestuin die we samen onderhouden. Dit is een mooie manier om kinderen te leren over de natuur, maar ook om te zorgen voor de natuur.

Onze vestiging ligt op een doorgaande route, gunstig ten opzichte van centrum, snelweg én centraal station Delft. TU Delft is ook vlakbij.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Zuid

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Wat een fijn en leuk kinderdagverblijf is Kindergarden Delft Zuid. Ons zoontje gaat hier al ruim 2,5 jaar met veel plezier naar toe. Hij wordt hier elke keer weer met een knuffel ontvangen en we worden dagelijks op de hoogte gehouden van hoe het gaat en krijgen leuke foto’s en verhaaltjes van de activiteiten. De locatie is recent gerenoveerd en alles ziet er prachtig en fris uit. Alle medewerkers zijn ook zeer vriendelijk en betrokken. Al met al zeer tevreden met dit kinderdagverblijf.

Tess Klepper
Moeder van Levi (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,81

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Alles begint bij de emotionele veiligheid. Als ik zie hoe de kinderen de wereld ontdekken als zij zich veilig en vertrouwd voelen, dan straal ik vanbinnen.

Lisa
Adjunct vestigingsmanager

Koken is altijd mijn hobby en passie geweest. Het bereiden van de warme maaltijd voor de kinderen brengt mij veel plezier en voldoening en het is een leuke afwisseling naast mijn werkzaamheden als BSO-chauffeur.

Martin
Kok

Bij Kindergarden krijg ik de ruimte om samen met de kinderen op ontdekkingsreis te gaan. Als de kinderen ’s ochtends met een vrolijk gezicht naar je toe rennen voor een knuffel, dan is mijn dag al goed!

Nelly
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Delft

Kindergarden Zuid

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Marije Vugteveen, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Zuid.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Marije Vugteveen
Vestigingsmanager Kindergarden Delft Zuid

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?