Delft

Kindergarden Zuid

 • Vulcanusweg 267
  2624 AV Delft

Hallo, ik ben Marije Vugteveen, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Zuid.

Na school is het gevoel van ‘vrij’ zijn enorm belangrijk voor de kinderen. Dat je zelf de keuze kan maken wat je gaat doen: sport of spel, een creatieve activiteit, koken, lezen of een fantasiespel. Daarvoor hebben we in onze BSO woon- en buitenruimte beschikbaar en een sfeervol atelier. 8-plussers bieden we spelletjes en speelmateriaal aan die zijn afgestemd op oudere kinderen.

We stimuleren graag eigen inbreng. Daarom hebben de kinderen inspraak. Ze kiezen uit de workshop-carrousel waarin we vier thema’s aanbieden: Sport en spel, Creatief, Koken en Techniek. Dit doen we om de kinderen extra uit te dagen en hen te stimuleren om verschillende dingen uit te proberen. Qua activiteiten op onze BSO Delft Zuid kun je denken aan: steppen, fietsen, skaten en verstoppertje spelen. Op de Sport BSO komen daar bij: voetbal, hockey, tennis, trefbal, softbal of klimmen in de speeltuin.

In de schoolvakanties werken we met een van de thema’s van de carrousel. Ook trekken we erop uit. Bezoekjes aan musea en natuurcentra in de buurt zijn mooie, verrijkende ervaringen. Goed voor de ontwikkeling en groei naar zelfstandigheid!

Onze vestiging Delft Zuid ligt op een doorgaande route. Gunstig ten opzichte van centrum, snelweg én centraal station Delft. TU Delft is vlakbij.

We halen op bij de volgende scholen:

 • De Eglantier, locatie Voorhof
 • CBS De Waterhof (De Ark)
 • De Regenboog
 • De Rembrandtschool
 • Springwijs Fuutlaan (voorheen: Simon Carmiggeltschool)
 • Springwijs Derde Werelddreef (voorheen: Eglantier Tanthof)
 • Mgr. Bekkerschool
 • Titus Brandsmaschool
 • Gabrielschool

Ophaaldagen en -tijden op scholen kunnen wisselen. Staat jouw school er niet tussen? Informeer bij onze afdeling Klantrelatie op het nummer 020 423 54 22 naar de eventuele mogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Zuid

 • 8+ ruimte en activiteiten

  De oudere BSO kinderen hebben een aparte ruimte met speelmateriaal en spelletjes die zijn afgestemd op hun leeftijd. Echt een eigen plek voor deze groep.

 • Aparte BSO buitenruimte

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten!

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

Prev Next

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 9,96

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag: 14:30 - 18:30 uur
Woensdag/vrijdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Als preventiecoach hou ik mij bezig met de veiligheid en gezondheid op de vestiging. Ik vind het belangrijk om samen met mijn collega’s zorg te dragen voor een veilige en gezonde omgeving voor kinderen waarin ze uitgedaagd worden zich te ontwikkelen.

Isabelle
Preventiecoach

Ik haal veel voldoening uit het samen met de kinderen bedenken van leuke en uitdagende activiteiten en doe zelf met veel plezier mee. De kinderen en hun denkwijze, verhalen en ideeën maken iedere dag weer anders en brengen elke keer weer een glimlach op mijn gezicht.

Kimberley
Pedagogisch medewerker

Het leuke aan mijn werk is dat je altijd in een omgeving werkt waar de kinderen blij zijn je te zien. Het is fijn ervoor te zorgen dat de kinderen in een schone en opgeruimde omgeving kunnen spelen en om een gezonde en lekkere maaltijd voor ze te koken.

Lieneke
Huishoudelijk hulp

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Delft

Kindergarden Zuid

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Marije Vugteveen, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Zuid.

Marije Vugteveen
Vestigingsmanager Kindergarden Delft Zuid

Wat maakt Kindergarden zo uniek