Delft

Kindergarden Zuid

 • Vulcanusweg 267
  2624 AV Delft

Hallo, ik ben Marije Vugteveen, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Zuid. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Bij aankomst op de BSO gaan we eerst genieten van een buffet in de gezellige, gezamenlijke ruimte. De kinderen kunnen kiezen uit fruit, groente, yoghurt, muesli, brood en crackers. Wordt het daarna sport, het Ontdeklab, creatief bezig zijn in het Atelier, spelen met Lego, een knikkerbaan bouwen of gewoon lekker even uitblazen in de Chillkamer? We hebben verschillende uitdagende ruimtes… en stimuleren graag eigen inbreng. Daarom hebben de kinderen inspraak en mogen ze een activiteit kiezen van de kalender die elke maand wisselt.

En we hebben een echte kinderraad. De kinderen dragen daarin zelf ideeën aan en beslissen mee welke activiteiten we gaan doen. Zo maken we bijvoorbeeld een vakantieprogramma dat voor iedereen aantrekkelijk is. Ook trekken we erop uit. Bezoekjes aan musea en natuurcentra in de buurt zijn mooie, verrijkende ervaringen. Goed voor de ontwikkeling en groei naar zelfstandigheid!

We halen op bij de volgende scholen:

 • De Eglantier, locatie Voorhof
 • CBS De Waterhof
 • De Regenboog
 • De Rembrandtschool
 • Springwijs
 • Mgr. Bekkerschool
 • Titus Brandsmaschool
 • Eglantier Buiten
 • Gabrielschool
 • De Horizon, locatie Brahmslaan

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school. 

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Zuid

 • 8+ ruimte en activiteiten

  De oudere BSO kinderen hebben een aparte ruimte met speelmateriaal en spelletjes die zijn afgestemd op hun leeftijd. Echt een eigen plek voor deze groep.

 • Aparte BSO buitenruimte

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten!

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,81

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag: 14:30 - 18:30 uur
Woensdag/vrijdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Als preventiecoach hou ik mij bezig met de veiligheid en gezondheid op de vestiging. Ik vind het belangrijk om samen met mijn collega’s zorg te dragen voor een veilige en gezonde omgeving voor kinderen waarin ze uitgedaagd worden zich te ontwikkelen.

Isabelle
Preventiecoach

Ik haal veel voldoening uit het samen met de kinderen bedenken van leuke en uitdagende activiteiten en doe zelf met veel plezier mee. De kinderen en hun denkwijze, verhalen en ideeën maken iedere dag weer anders en brengen elke keer weer een glimlach op mijn gezicht.

Kimberley
Pedagogisch medewerker

Het leuke aan mijn werk is dat je altijd in een omgeving werkt waar de kinderen blij zijn je te zien. Het is fijn ervoor te zorgen dat de kinderen in een schone en opgeruimde omgeving kunnen spelen en om een gezonde en lekkere maaltijd voor ze te koken.

Lieneke
Huishoudelijk hulp

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Delft

Kindergarden Zuid

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Marije Vugteveen, vestigingsmanager van Kindergarden Delft Zuid.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Marije Vugteveen
Vestigingsmanager Kindergarden Delft Zuid

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?