Delft

Kindergarden Reinier de Graaf

 • Maria Vincentiastraat 10
  2625 ZK Delft

Hallo, ik ben Joyce Vonk, vestigingsmanager van Kindergarden Reinier de Graafweg Delft.

Ons unieke, duurzame pand is ontworpen als kinderdagverblijf in de vorm van een klavertje. De ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel natuurlijk licht op de groepsruimtes die om de centrale tuin liggen. Alles is gelijkvloers, dus als je binnenkomt heb je meteen een fijn overzicht. Elke babygroep heeft bij ons twee slaapkamers die volop rust en veiligheid bieden. Gaan we met de baby’s naar buiten dan krijgen ze kruippakjes aan.

De peuters splitsen we vaak op in kleinere groepjes, zodat we meer aandacht aan een activiteit kunnen besteden. In de grote open hal combineren we het vrij bewegen vaak met taal: een verhaal of een liedje.

Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Daar hebben we onze ontdektuin – onze trots! – dan ook helemaal op afgestemd. De kinderen kunnen zich er verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn. Eenmaal binnen zie je de tuin al door de glazen pui: heuvels, waterbaan, bruggetje met watervalletjes, zand en schelpen. En echt gras.

We zitten dichtbij de uitvalswegen naar de A13 (Rotterdam) en A4 (Den Haag). Parkeren kan voor de deur op ons privéterrein.

Bijzonder bij Kindergarden Reinier de Graaf

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De heuvels, onze waterbaan en het echte gras, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen. 

 • Beweegruimte

  Regelmatig toveren we onze ruime centrale hal om tot beweegruimte zodat de kinderen hun energie kwijt kunnen. Tegelijkertijd ontwikkelen we zo een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Kindergarden Reinier de Graaf is een erg fijne locatie, zeker voor medewerkers van het ziekenhuis zoals ik. Lieve betrokken leidsters. Met veel plezier, toewijding, enthousiasme en aandacht wordt er voor de kinderen gezorgd. We zijn meer dan tevreden over de aangeboden kinderopvang en kunnen dit kinderdagverblijf dan ook aan iedereen aanbevelen.

Madelijn Lem
Moeder van Daan (2 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,15

Gezonde lunch

Verse en gezonde lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Het vertrouwen van ouders, het enthousiasme van mijn collega’s en de liefde van de kinderen zorgen ervoor dat ik met zoveel plezier naar mijn werk ga én de kinderen optimaal kan stimuleren in hun ontwikkeling van de eerste stappen in hun leven.

Mignon
Pedagogisch medewerker

Mijn functie als huishoudelijk medewerker is heel gevarieerd. Ik zorg voor een schoon en uitnodigend pand voor de ouders, kinderen en medewerkers. Buiten mijn huishoudelijk taken is de functie zeer afwisselend en is geen dag hetzelfde. Ik help graag op de groepen en ondersteun mijn collega’s bij het aantrekken van de laarsjes en jasjes, zodat de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Ramona
Huishoudelijk medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Delft

Kindergarden Reinier de Graaf

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Joyce Vonk, vestigingsmanager van Kindergarden Reinier de Graafweg Delft.

Joyce Vonk
Vestigingsmanager Reinier de Graafweg Delft

Wat maakt Kindergarden zo uniek