Delft BSO sport
Delft BSO sport small

BSO

Kinderopvang Delft BSO sport

Op de sportieve buitenschoolse opvang (BSO) bij hockey- en tennisclub Ring Pass krijgt je kind de aandacht die het nodig heeft. Bewust apart van school voor écht vrije tijd met vrije keuze staat hier alles in het teken van lekker veel bewegen en fysiek bezig zijn. Er worden verschillende sportieve activiteiten aangeboden, zoals hockey, tennis, voetbal en skaten. Er zijn maximaal 20 kinderen in een groep. Het enthousiaste team zorgt voor ruimte voor ieder individu, met respect voor elkaar.

Hoe ziet een middag eruit op de BSO?
Na schooltijd starten we altijd met iets te eten (fruit) en te drinken. Ondertussen praten we gezellig bij. Daarna heeft je kind volop tijd om mee te doen aan activiteiten of het kan zelf invulling geven aan de middag. Kinderen die tot na 18.00 blijven, worden dan naar de Vulcanusweg gebracht.

Activiteiten
Even lekker je energie kwijt na een drukke schooldag. We bieden dagelijks nieuwe uitdagende activiteiten aan, binnen én buiten. Vooral op het gebied van sport en bewegen, maar techniek, creativiteit en koken komen ook zeker aan bod. Je kind kan er voor kiezen om deel te nemen aan workshops of vrij te spelen in de spelletjesruimte, op het terras of op de sportvelden. Natuurlijk is er ook alle ruimte om even te relaxen, lekker te lezen of huiswerk te maken.

Sportvelden
Er wordt volop buiten gespeeld en gesport op de oefen- en sportvelden van Ring Pass.

Naast de vestiging aan de het Westblok, zijn er ook BSO-vestigingen aan de Hugo de Grootstraat en de Vulcanusweg.

Wil je meer weten? Vraag het tijdens een rondleiding of informeer op ons hoofdkantoor. Is je kind jonger dan 4 jaar? Dan kun je ook bij ons terecht voor kinderopvang.

Linda Hersbach

Vestigingsmanager Delft BSO Sport

Linda Hersbach 1
Contact met ons hoofdkantoor? Bel:
020 423 54 22

Westblok 1
2614VE Delft

Tarieven 2020

 

Openingstijden, tarieven en GGD inspectierapport

Opvangtijden

  • Opvangtijden: einde schooltijd tot 18.00 uur (daarna tot 19.00 uur op de Vulcanusweg)
  • In de schoolvakanties vindt het vakantieprogramma plaats van 7.30 tot 19.00 uur op de Vulcanusweg.
  • Op feestdagen en in de week tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn we gesloten.
  • Extra dag of ruilen mogelijk

In de schoolvakanties is er een uitgebreid activiteitenprogramma rondom een centraal thema. De activiteiten zijn zo leuk dat ouders er zelfs hun vakanties voor verzetten!

Ophalen
Er zijn veel basisscholen in de buurt. We halen op dit moment van de volgende scholen:

  • Titus Brandsmaschool
  • Montessorischool
  • Delftsche Schoolvereniging

LRK nummer

568704198

Inspectierapport GGD

Bij Kindergarden mogen kinderen zichzelf zijn en worden ze gezien als uniek. De baby’s krijgen de vrijheid om te ontwikkelen, maar ook ruime individuele aandacht. De dreumesen en peuters rennen door het gebouw en vinden op iedere verdieping een activiteit”

Linda Hersbach

Vestigingsmanager Delft Zuid
×