Den Haag

Kindergarden Alexanderstraat

 • Alexanderstraat 26
  2514 JM Den Haag

Hallo, ik ben Nancy Pors, vestigingsmanager van Kindergarden Alexanderstraat Den Haag.

Let op! Deze vestiging gaat begin 2024 verhuizen naar een nieuwe locatie: Kindergarden Bankaplein Den Haag.

Ons kinderdagverblijf zit in een prachtig oud bankgebouw. Iedereen geniet hier van ons atelier, de bibliotheek en de tuin. In ons atelier gaan we vaak met een klein groepje baby’s, dreumesen of peuters aan de slag. We bieden hier andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand of een activiteit uit onze atelierkast. Het doel is dat de kinderen ontdekkend leren: ze experimenteren in het atelier met uiteenlopende materialen, technieken en vormen.

In onze bieb schuiven we in een handomdraai de tafels aan de kant. Dan hebben we heel veel ruimte om te dansen en te gymen. We geven er ook wekelijks muziek- en dansles, de laatste vanuit de dansopleiding in Den Haag. Motoriek, associatief vermogen, samenwerken en creativiteit, het zijn allemaal dingen die met deze lessen worden aangeraakt.

Zelfs voor een pand in de ambassadewijk is onze tuin mega-groot, met een wilgentunnel om je te verstoppen, zandbakken en moestuintjes. Plus een fijn afgeschermd deel voor onze allerkleinsten, inclusief zandbakje en kunstgras. Tram 1 stopt voor de deur en je kunt je auto makkelijk kwijt. De aansluiting naar de snelweg is een eitje. Rijd de Javastraat af, dan ben je zo in het centrum!

Bijzonder bij Kindergarden Alexanderstraat

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier mogen de peuters hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven en laten we ze vrij in wat ze maken.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Muziek- en dansles

  Wekelijks geven we muziek- en dansles aan onze kinderen. Muziek helpt kinderen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen en daarbij vinden de kinderen het heerlijk om bewegingen na te bootsen. Hiermee ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
2 Peuter+ groepen
3+ jaar

Review van een ouder

Kindergarden Alexanderstraat is een geweldig kinderdagverblijf. Het beste van alles wordt daar voor kinderen gebruikt. De leidster ze erg betrokken en liefdevol. Ze hebben de beschikking over een prachtige tuin en iedere dag is er een verse warm lunch voor de kindjes. Ik kan met een gerust hard gaan werken, want mijn kindjes zijn in goede handen en ik word goed op de hoogte gehouden via de app.

Rosa Lammerink
Moeder van Eva en Bram (1 en 3 jaar)

Tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,39

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Om kinderen in de eerste levensjaren te mogen ondersteunen in hun ontwikkeling is het mooiste wat er is.

Emma
Pedagogisch expert

De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt om van huishoudelijk medewerker door te groeien naar pedagogisch medewerker heb ik te danken aan Kindergarden 

Fatiha
Pedagogisch medewerker

Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van de ontwikkeling van het kind en dat ik het kind mag begeleiden in de ontdekkingstocht tijdens de ontwikkeling. 

Melissa
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Den Haag

Kindergarden Alexanderstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Nancy Pors, vestigingsmanager van Kindergarden Alexanderstraat Den Haag.

Nancy Pors
Vestigingsmanager Kindergarden Alexanderstraat Den Haag

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?