Den Haag

Kindergarden Bankaplein

 • Bankaplein 3
  2585 EV Den Haag

Hallo, ik ben Nancy Pors, vestigingsmanager van Kindergarden Bankaplein Den Haag.

Begin 2024 openen we de deuren van onze nieuwe Kindergarden vestiging op het Bankaplein, wat een verhuizing betekent van onze huidige locatie aan de Alexanderstraat. Het nieuwe onderkomen is een prachtig rijksmonument uit 1882, gelegen in een rustige woonwijk, omringd door mooie parken.

Op dit moment ondergaat het pand een grondige renovatie en herinrichting om alles te bieden wat je van ons gewend bent. Dat betekent dat kinderen binnenkort kunnen genieten van een uitdagende en leerrijke omgeving waarin ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. De kinderen genieten hier straks van ons atelier, diverse speel en ontspanhoekjes en een aangename tuin.

In ons atelier zullen we regelmatig aan de slag gaan met kleine groepen baby’s, dreumesen of peuters. Hier bieden we knutselmaterialen en activiteiten die anders zijn dan wat je op de groep aantreft, zoals magisch zand of creatieve projecten uit onze atelierkast. Het doel is om kinderen te laten ontdekken en leren door middel van experimenteren met uiteenlopende materialen, technieken en vormen.

Aangezien het pand nog in verbouwing is, kunnen we op dit moment nog geen foto’s delen. We laten echter graag enkele schetsen zien om je alvast een idee te geven van hoe de vestiging eruit zal zien zodra de verbouwing is voltooid.

Bijzonder bij Kindergarden Bankaplein

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier mogen de peuters hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven en laten we ze vrij in wat ze maken.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Muziek- en dansles

  Wekelijks geven we muziek- en dansles aan onze kinderen. Muziek helpt kinderen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen en daarbij vinden de kinderen het heerlijk om bewegingen na te bootsen. Hiermee ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,39

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Verwachte opening: begin 2024

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Den Haag

Kindergarden Bankaplein

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Nancy Pors, vestigingsmanager van Kindergarden Bankaplein Den Haag.

Nancy Pors
Vestigingsmanager Kindergarden Bankaplein Den Haag

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?