Den Haag

Kindergarden Bankaplein

 • Bankaplein 3
  2585 EV Den Haag

Hallo, ik ben Nancy Pors, vestigingsmanager van Kindergarden Bankaplein Den Haag. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

In januari 2024 gingen de deuren open van onze nieuwe vestiging in Den Haag, een prachtig rijksmonument uit 1882 dat binnen én buiten helemaal aan onze wensen is aangepast. Zo grenzen de baby-slaapkamers direct aan de groepsruimte. Ook is er een snoezelruimte waar de baby’s tot rust kunnen komen. Op de dreumesgroep zijn er sensomotorische cirkels aan de muur bevestigd waar de kinderen aan kunnen voelen. En op de peutergroepen zijn er huisjes om te ontspannen of een boekje te lezen. Ook de peutergroepen hebben aansluitende slaapkamers, met een eigen toiletgroep en kleine wc’s. 

De tuin is een feest. Niet alleen volgens onze ouders... Een fantastische ruimte waar de kinderen op ontdekking kunnen gaan: touw-klimelementen, een ‘tankstation’ voor de fietsjes, een uitdagende helling waar je heerlijk je energie kwijt kunt en een zandbak die gevuld kan worden met water vanuit de grote waterboomstam. De afgeschermde babytuinen kijken uit op de grote tuin. Ze hebben een kleine zandbak en een klimelement om de motorische ontwikkeling te stimuleren. 

We prijzen ons gelukkig met ons vaste, hechte team dat heel divers is. Iedere pedagogisch medewerker heeft haar of zijn bijzondere kwaliteiten en is gedreven om mee te denken met alles wat er elke dag op onze vestiging gebeurt. We vinden het leuk en gezellig om samen dingen te doen. Net als de kinderen!

We hebben geen parkeerplaatsen op eigen terrein. Onze vestiging is super bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 22 stopt voor de deur), met de fiets en te voet. 

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Bankaplein

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier mogen de peuters hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven en laten we ze vrij in wat ze maken.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Muziek- en dansles

  Wekelijks geven we muziek- en dansles aan onze kinderen. Muziek helpt kinderen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen en daarbij vinden de kinderen het heerlijk om bewegingen na te bootsen. Hiermee ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,39

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Verwachte opening: Maandag 22 januari 2024

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Om kinderen in de eerste levensjaren te mogen ondersteunen in hun ontwikkeling is het mooiste wat er is.

Emma
Pedagogisch expert

De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt om van huishoudelijk medewerker door te groeien naar pedagogisch medewerker heb ik te danken aan Kindergarden 

Fatiha
Pedagogisch medewerker

Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van de ontwikkeling van het kind en dat ik het kind mag begeleiden in de ontdekkingstocht tijdens de ontwikkeling. 

Melissa
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Den Haag

Kindergarden Bankaplein

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Nancy Pors, vestigingsmanager van Kindergarden Bankaplein Den Haag.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Nancy Pors
Vestigingsmanager Kindergarden Bankaplein Den Haag

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?