Driebergen

Kindergarden Valentijn

 • Valentijn 40
  3972 XK Driebergen

Hallo, ik ben Mariska Damman, vestigingsmanager van Kindergarden Valentijn Driebergen. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Villa Valentijn heeft hele mooie, karakteristieke eigenschappen. Op elke groep zie je nog het oude houtwerk. Ook zijn er knusse hoekjes op de groepen te vinden. Deze zijn erg belangrijk voor de kinderen, omdat ze daar minder afgeleid zijn en beter in hun spel kunnen blijven. 

Op de dreumes- en peutergroepen krijgen de kinderen veel bewegingsvrijheid en ruimte om eigen keuzes te maken. Dat is goed voor hun zelfvertrouwen en stimuleert het proces van zelfstandig worden. De peuterplussers hebben een eigen groep met eigen pedagogische medewerkers. We beginnen bijvoorbeeld de ochtend met een kringgesprek ter voorbereiding op de basisschool. De kring is hét moment om te praten: je benoemt er namen, telt er de kinderen en gebruikt er woordplaatjes die de interactie ondersteunen.

Onze groene dreumes- en peutertuin nodigt de kinderen uit tot spelen en ontdekken, maar biedt ook gelegenheid om rustig samen of alleen te zijn. Voor de baby's hebben we het balkon als buitenruimte.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Valentijn

 • Speel- en ontspanhoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker met echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Kinderkapper

  Eén keer per 8 weken komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

We zijn heel erg tevreden met Kindergarden Valentijn Driebergen. Er wordt zeer liefdevol met de kinderen omgegaan en er wordt goed gekeken naar behoeftes van het individuele kind. De locatie is prachtig; de ruimtes zijn ruim en licht en de tuin is erg mooi. Elke dag is er een gezonde warme lunch, hanteren ze een suikerarm voedingsbeleid en zijn er dagelijkse foto's en berichtjes in de app.

Wilco van Dommelen
Vader van Nora en Daan (1 en 3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,71

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het is zo leuk om voor de kinderen elke keer een gezonde maaltijd te maken. Creatief zijn met de ingrediënten die je mag gebruiken. Heerlijk om te zien hoe de kinderen lekker smullen. De knuffels en praatjes, dat alles maakt het werken bij Kindergarden zo leuk.

Allison
Huishoudelijk medewerker

Ik vind het fijn om de zorg te dragen voor de kinderen. Ik geniet van elke lach, knuffel en elk contact met de kinderen. Naast het zorgen voor een leuke en fijne dag, vind ik het belangrijk om de kinderen op hun eigen tempo te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Pariya
Pedagogisch medewerker

Het is een fantastische uitdaging om de taak als Pedagogisch Expert te mogen vervullen. Samen met het team zorgen we voor een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving. Daarin kan het kind zich optimaal ontwikkelen en zelfvertrouwen opbouwen om de wereld te ontdekken.

Romy
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Driebergen

Kindergarden Valentijn

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Mariska Damman, vestigingsmanager van Kindergarden Valentijn Driebergen.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Mariska Damman
Vestigingsmanager Kindergarden Valentijn Driebergen

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?