Zeist

Kindergarden Hortensialaan

 • Hortensialaan 32
  3702 VH Zeist

Hallo, ik ben Marije van Ingen, vestigingsmanager van Kindergarden Hortensialaan Zeist.

Onze BSO vind je op de lichte bovenverdieping van ons gezellige kinderdagverblijf. Ieder kind kan hier genieten van zijn of haar vrije tijd en contact maken met andere kinderen. We bieden activiteiten aan die de kinderen zelfstandig, met begeleiding van onze pedagogisch medewerkers of samen met andere kinderen kunnen doen.

De activiteiten vallen binnen de thema’s Sport en Spel, Creatief en Techniek en we spelen in op een thema dat de meeste kinderen superleuk vinden: Koken. De kinderen hebben ook zelf inbreng in wat ze willen doen. Onze medewerkers staan altijd klaar, ze vinden het fijn om iedereen een ontspannen middag te bezorgen.

Ook buiten hebben de kinderen een fijne plek met verschillende speelmogelijkheden. Samen of alleen kunnen ze zich hier goed vermaken. Zo is er een zandbak, klimtoestel, een grote schommel en een plek om te voetballen. We gaan hier elke dag naartoe. Tijdens de vakantieperiode is het aanbod heel divers. Zo stemmen we altijd het programma af op het thema van die vakantie en bieden we binnen dit thema 5 activiteiten per dag aan. 

Onze BSO zit in het centrum van Zeist, een knusse buurtlocatie!

We halen op bij de volgende scholen:

 • Damiaanschool

Ophaaldagen en -tijden op scholen kunnen wisselen. Staat jouw school er niet tussen? Informeer bij onze afdeling Klantrelatie op het nummer 020 423 54 22 naar de eventuele mogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Hortensialaan

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Computerruimte met Wii

  De kinderen van deze generatie groeien op met computers. We willen ze meegeven hoe ze zelfstandig en verantwoord om kunnen gaan met computers, internet en social media. Huiswerk kan op de computers worden gedaan of een spelletje gespeeld op de Wii (binnen gestelde regels).

 • Gymzaal

  Zelf hebben we geen gymzaal, maar dat houdt ons niet tegen om grootse parcours uit te zetten in een externe gymzaal die we regelmatig afhuren. Vol overgave bestormen de kinderen de uitgezette parcours!

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

Prev Next

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 8,77

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag: 14:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 08:30 - 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Een middag waarin alle kinderen, met elkaar of alleen, bezig kunnen zijn met hun favoriete invulling van de middag. En samen met mijn collega’s creëren wij een plek waar dat mogelijk is. Daar geniet ik van

Malou
BSO coördinator & pedagogisch medewerker BSO

Veelgestelde vragen

Foto's

Zeist

Kindergarden Hortensialaan

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Marije van Ingen, vestigingsmanager van Kindergarden Hortensialaan Zeist.

Marije van Ingen
Vestigingsmanager Kindergarden Hortensialaan Zeist

Wat maakt Kindergarden zo uniek