Zeist

Kindergarden Hortensialaan

 • Hortensialaan 32
  3702 VH Zeist

Hallo, ik ben Julie Klementschitsch, vestigingsmanager van Kindergarden Hortensialaan Zeist. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze BSO vind je op de lichte bovenverdieping van ons gezellige kinderdagverblijf. Ieder kind kan hier genieten van zijn of haar vrije tijd en contact maken met andere kinderen. We bieden activiteiten aan die de kinderen zelfstandig, met begeleiding van onze pedagogisch medewerkers of samen met andere kinderen kunnen doen.

De activiteiten vallen binnen de thema’s Sport en Spel, Creatief en Techniek en we spelen in op een thema dat de meeste kinderen superleuk vinden: Koken. De kinderen hebben ook zelf inbreng in wat ze willen doen. Onze medewerkers staan altijd klaar, ze vinden het fijn om iedereen een ontspannen middag te bezorgen.

Ook buiten hebben de kinderen een fijne plek met verschillende speelmogelijkheden. Samen of alleen kunnen ze zich hier goed vermaken. Zo is er een zandbak, klimtoestel, een grote schommel en een plek om te voetballen. We gaan hier elke dag naartoe. Tijdens de vakantieperiode is het aanbod heel divers. Zo stemmen we altijd het programma af op het thema van die vakantie en bieden we binnen dit thema 5 activiteiten per dag aan. 

Onze BSO zit in het centrum van Zeist, een knusse buurtlocatie!

We halen op bij de volgende scholen:

 • Damiaanschool Rozenstraat

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Hortensialaan

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Computerruimte met Wii

  De kinderen van deze generatie groeien op met computers. We willen ze meegeven hoe ze zelfstandig en verantwoord om kunnen gaan met computers. Op de Wii kan er, binnen gestelde regels en voor de kinderen ouder dan 7 jaar, spelletjes worden gespeeld.

 • Gymzaal

  Zelf hebben we geen gymzaal, maar dat houdt ons niet tegen om grootse parcours uit te zetten in een externe gymzaal die we regelmatig afhuren. Vol overgave bestormen de kinderen de uitgezette parcours!

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,56

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Warme lunch

Tijdens studie- en vakantiedagen.

Openingstijden

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag: 14:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Elke dag geniet ik van dit werk met de kinderen. Door het wisselende activiteitenprogramma kan elk kind kiezen wat hij of zij leuk vindt. Vrolijke en blije gezichtjes, pure en grappige opmerkingen en nog veel meer, maken dat dit werk zo bijzonder is voor mij.

Thea
BSO coördinator

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Zeist

Kindergarden Hortensialaan

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Julie Klementschitsch, vestigingsmanager van Kindergarden Hortensialaan Zeist.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Julie Klementschitsch
Vestigingsmanager Kindergarden Hortensialaan Zeist

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?