Zeist

Kindergarden Hortensialaan

 • Hortensialaan 32
  3702 VH Zeist

Hallo, ik ben Tineke van Dommelen, vestigingsmanager van Kindergarden Hortensialaan Zeist.

In ons knusse en lichte kinderdagverblijf is alles gelijkvloers. Je zult verrast zijn door de ruimte en onze gemeenschappelijke hal waarin we allerlei activiteiten organiseren. Op onze babygroep dagen we je kindje uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld het zwart-wit hoekje. Dat hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.

De peuters bieden we iedere donderdag gym aan, net als onze dreumesen. Beide groepen ontdekken actief en bewegelijk de wereld. Gym stimuleert hun motorische vaardigheden. Ook is er is muziekles, en kookles van onze eigen huishoudelijk medewerker. In de gemeenschappelijke hal ondernemen de kinderen van alles, van klimmen tot het verzorgen van onze planten en slakken.

Buiten spelen is gezond en dat doen we dus ook veel in onze nieuw aangelegde tuin. Wist je dat kinderen buiten op een ander manier spelen en leren? Alle elementen uit onze tuin dragen hier aan bij. Van het parcours waarover je naar hartenlust kan fietsen tot de wilgentunnel waarin je je goed kan verstoppen en de moestuin waarin je kennis kan maken met de natuur.

Onze vestiging zit in het centrum van Zeist, een gezellige buurtlocatie!

Bijzonder bij Kindergarden Hortensialaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peutergym

  Peuters bewegen graag, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook iedere donderdag met ze tijdens onze peutergym. Aan de hand van een verhaal laten we de kinderen bewegen en dagen ze ook uit om zelf dingen in te brengen.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Kindergarden Hortensialaan is de plek waar mijn zoontje zich thuis voelt, met veel plezier speelt hij daar met zijn vriendjes. De kundige leidsters bieden veel verschillende activiteiten aan gedurende de dag, waardoor hij met veel enthousiaste verhalen thuis komt. De verslagen met foto’s van elke dag zijn ook erg leuk om te lezen en te zien via de ouderapp. Ik neem altijd een blij en vrolijk kind mee naar huis

Alize Droste
Moeder van Julian (3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,43

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Het dagelijks bereiden van een gezonde en lekkere maaltijd en het schoonhouden van de algemene ruimtes vind ik erg leuk! Het werken met kinderen die onbevangen zijn en je iedere dag zo vrolijk ontvangen geeft mij positieve energie, waardoor het meer lijkt op zorgen voor een groot gezin dan op werken.

Babette
Huishoudelijke medewerker

In mijn rol als Pedagogisch expert, inspireer en motiveer ik mijn collega’s om kinderen elke dag een uitdagende en leerrijke omgeving te bieden. Er is niks mooiers dan een dag succesvol af te ronden en te weten dat door mijn expertise ze weer een stukje zijn gegroeid.

Zirve
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Zeist

Kindergarden Hortensialaan

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Tineke van Dommelen, vestigingsmanager van Kindergarden Hortensialaan Zeist.

Tineke van Dommelen
Vestigingsmanager Kindergarden Hortensialaan Zeist

Wat maakt Kindergarden zo uniek