Haarlem

Kindergarden Koningin Wilhelminalaan

 • Koningin Wilhelminalaan 12
  2012 JK Haarlem

Hallo, ik ben Rosalie Ockhuijsen, vestigingsmanager van Kindergarden Koningin Wilhelminalaan Haarlem.

‘Alsof je in een sprookje terecht komt – is er plek?’ Zo reageren ouders vaak na een rondleiding. We doen er alles aan om jouw kindje een tweede thuis te bieden op ons kinderdagverblijf. Dat begint met de liefdevolle aandacht en verzorging van onze pedagogisch medewerkers. Natuurlijk dagen zij je kindje uit om op ontdekking te gaan, bijvoorbeeld in het zwart-wit hoekje. We hebben dat speciaal voor de baby’s ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.

Het ervaren van muzikale rituelen, zoals een liedje zingen voor het slapen gaan, geeft vooral de jongere kinderen een gevoel van vertrouwen en voorspelbaarheid. Onze muziekles helpt hen bij het maken van contact en is goed voor de taalontwikkeling. Dankzij onze peuteryoga ontwikkelen we een goede manier van bewegen en oefenen we gelijk het evenwicht. Buiten is het genieten in onze heerlijk grote en groene tuin met veel bomen. De baby’s hebben een eigen, afgeschermd deel. Ook de dreumesen hebben een eigen tuin, net als de peuters. We trekken er ook vaak op uit in het naastgelegen park.

Onze vestiging zit in de kindvriendelijk Koninginnebuurt aan de rand van Heemstede en ligt op de route naar de A9. Je kunt gratis en makkelijk parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden Koningin Wilhelminalaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte, die dankzij de schaduwdoeken altijd schaduwrijk is. En voor als de baby's die al wat ouder zijn hebben een mooie zandbak.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De buitenkeuken, ons bamboebos of het blote voetenpad, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Bij Kindergarden Koningin Wilhelminalaan staan liefde en aandacht voor de kindjes echt centraal. Er wordt veel tijd besteed aan spel en beweging, plezier hebben met elkaar, elke dag een gevarieerd verse (warme) lunch, goede hygiëne, mooi speelplein buiten met veel vertier en bovenal bij brengen en halen blije kids (mede te zien via de fijne app)! Met dank aan de liefste en leukste leidsters die je maar kan bedenken.

Sara Geerink
Moeder van Noud (3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 11,34

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

De 1-op-1 momenten tussen de kinderen en mij zorgen voor een hechte band, dat maakt het werk voor mij heel leuk!

Katharina
Pedagogisch medewerker

De kinderen iedere dag zien genieten van een verse warme maaltijd brengt een glimlach op mijn gezicht.

Miranda
Huishoudelijk medewerker

Ik vind het belangrijk om ouders het gevoel te geven dat ze hun kindje met een gerust hart bij ons kunnen brengen. Doordat ouders hun kindjes met vertrouwen bij ons achterlaten, voelen de kinderen zich veilig om in eigen tempo te groeien en te ontwikkelen.

Sophie
Adjunct vestigingsmanager 

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Haarlem

Kindergarden Koningin Wilhelminalaan

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Rosalie Ockhuijsen, vestigingsmanager van Kindergarden Koningin Wilhelminalaan Haarlem.

Rosalie Ockhuijsen
Vestigingsmanager Kindergarden Koningin Wilhelminalaan Haarlem

Wat maakt Kindergarden zo uniek