Haarlem

Kindergarden Koningin Wilhelminalaan

 • Koningin Wilhelminalaan 12
  2012 JK Haarlem

Hallo, ik ben Megan van der Hulst, vestigingsmanager van Kindergarden Koningin Wilhelminalaan Haarlem. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

‘Alsof je in een sprookje terecht komt – is er plek?’ Zo reageren ouders vaak na een rondleiding. We doen er alles aan om jouw kindje een tweede thuis te bieden op ons kinderdagverblijf. Dat begint met de liefdevolle aandacht en verzorging van onze pedagogisch medewerkers. Natuurlijk dagen zij je kindje uit om op ontdekking te gaan, bijvoorbeeld in het zwart-wit hoekje. We hebben dat speciaal voor de baby’s ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.

Het ervaren van muzikale rituelen, zoals een liedje zingen voor het slapen gaan, geeft vooral de jongere kinderen een gevoel van vertrouwen en voorspelbaarheid. Onze muziekles helpt hen bij het maken van contact en is goed voor de taalontwikkeling. Dankzij onze peuteryoga ontwikkelen we een goede manier van bewegen en oefenen we gelijk het evenwicht. Buiten is het genieten in onze heerlijk grote en groene tuin met veel bomen. De baby’s hebben een eigen, afgeschermd deel. Ook de dreumesen hebben een eigen tuin, net als de peuters.

Onze vestiging zit in de kindvriendelijk Koninginnebuurt aan de rand van Heemstede en ligt op de route naar de A9. Je kunt gratis en makkelijk parkeren.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Koningin Wilhelminalaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte, die dankzij de schaduwdoeken altijd schaduwrijk is. En voor als de baby's die al wat ouder zijn hebben een mooie zandbak.

 • Muziekles

  We geven muziekles aan de peuters. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De buitenkeuken, ons bamboebos of het blote voetenpad, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Yoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we iedere maand aan baby-, dreumes- en peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Bij Kindergarden Koningin Wilhelminalaan staan liefde en aandacht voor de kindjes echt centraal. Er wordt veel tijd besteed aan spel en beweging, plezier hebben met elkaar, elke dag een gevarieerd verse (warme) lunch, goede hygiëne, mooi speelplein buiten met veel vertier en bovenal bij brengen en halen blije kids (mede te zien via de fijne app)! Met dank aan de liefste en leukste leidsters die je maar kan bedenken.

Sara Geerink
Moeder van Noud (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,30

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

De kinderen iedere dag zien genieten van een verse warme maaltijd brengt een glimlach op mijn gezicht.

Miranda
Huishoudelijk medewerker

Ik vind het belangrijk om ouders het gevoel te geven dat ze hun kindje met een gerust hart bij ons kunnen brengen. Doordat ouders hun kindjes met vertrouwen bij ons achterlaten, voelen de kinderen zich veilig om in eigen tempo te groeien en te ontwikkelen.

Sophie
Pedagogisch medewerker

Het is fijn om te werken bij Kindergarden omdat je hier echt gewaardeerd wordt. Niet alleen door de kinderen maar ook door de ouders en je collega’s. Er is niks mooiers dan een dag tevreden af te ronden en te weten dat door jouw toedoen de kinderen weer een stukje zijn gegroeid.

Kayleigh
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Haarlem

Kindergarden Koningin Wilhelminalaan

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Megan van der Hulst, vestigingsmanager van Kindergarden Koningin Wilhelminalaan Haarlem.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Megan van der Hulst
Vestigingsmanager Kindergarden Koningin Wilhelminalaan Haarlem

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?