Haarlem

Kindergarden Kennemerplein

 • Kennemerplein 3
  2011 MH Haarlem

Hallo, ik ben Selma van Gisbergen, vestigingsmanager van Kindergarden Kennemerplein Haarlem. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Een echte blikvanger… direct tegenover het station van Haarlem ligt ons prachtige, monumentale kinderdagverblijf – op een heuveltje, waar de kinderen fijn vanaf kunnen racen! Aan de voorkant is het druk, maar achter merk je daar helemaal niets van. Het is er stil, je hoort de vogeltjes en we kijken uit over het water van de Singel. Iedereen is verrast dat we zo’n grote tuin hebben.

Voor ieder kind is in onze tuin iets te vinden. Ontdekken, verstoppen, ravotten, fietsen, alles kan. De baby’s genieten rustig en veilig van de buitenlucht. We hebben een speciaal stuk tuin voor ze afgeschermd. Door de lage afscheidingen is het contact met oudere broertjes en/of zusjes heel makkelijk. Binnen voelt het alsof je ergens thuis binnenstapt: lekker ruim en huiselijk. Ook geven we muziekles, ook juist aan de jongste kinderen. Muziek helpt hen bij het maken van contact en stimuleert de taalontwikkeling en creativiteit. Onze peuteryoga helpt bij het ontwikkelen van coördinerende vaardigheden en stimuleert de grove motoriek: een goede manier van bewegen!

Onze vestiging ligt aan de uitvalsweg N200 en dichtbij de A9.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Kennemerplein

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Dagelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze (bijvoorbeeld onder het fruitmoment) kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Muziekles voor baby's

  We geven muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we ook aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Kindergarden Kennemerplein Haarlem is een fijne kinderopvang op een uitstekende locatie (dichtbij het station) met een heerlijk huiselijk gevoel en een fijne tuin. De leidsters zijn enorm begaan met de kindjes. De ruimtes zijn erg mooi en licht en de tuin is erg fraai! Ook de verse warme lunch is erg fijn. Vanaf het moment dat wij hier binnen kwamen was het duidelijk: dit gaat het worden!

Kim de Jager
Moeder van Zoë (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,30

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

'Zien eten, doet eten.' Doordat de kinderen gezellig gezamenlijk eten is het mooi om te zien hoe de volle schalen met de gezonde maaltijden weer leeg terugkomen in de keuken. En wat een compliment als ouders om recepten vragen omdat hun kind(eren) hier beter eten dan thuis!

Carla
Huishoudelijk medewerker

Het mooiste aan mijn werk als pedagogisch medewerker vind ik de blije gezichtjes van de kinderen, ze plezier zien maken met leeftijdgenootjes en ze zien groeien in hun ontwikkeling. Ik probeer kinderen een veilig gevoel te bieden zodat kinderen en ouders met een fijn gevoel naar huis gaan. Dit doe ik met alle liefde en plezier!

Laura
Pedagogisch medewerkster

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Haarlem

Kindergarden Kennemerplein

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Selma van Gisbergen, vestigingsmanager van Kindergarden Kennemerplein Haarlem.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Selma van Gisbergen
Vestigingsmanager Kindergarden Kennemerplein Haarlem

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?