Hoofddorp

Kindergarden Floriande BSO

 • Deltaweg 115
  2134 XS Hoofddorp

Hallo, ik ben Sandra Beelen vestigingsmanager van de BSO Kindergarden Floriande Hoofddorp. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze buitenschoolse opvang ligt centraal in de groene wijk Floriande. We zitten in het gebouw naast het gezondheidscentrum. We zijn goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Ons pand is erg plezierig, licht en bied veel ruimte.

Na school is je kind toe aan ontspannen, bewegen, spelen en met leeftijdsgenootjes zijn. En waar kan het dat beter doen dan in een inspirerende, uitdagende omgeving? Terwijl enthousiaste, gespecialiseerde medewerkers het begeleiden en aanmoedigen.

Iedereen van ons team heeft zijn of haar specifieke talent. Ons activiteiten aanbod is daarom heel rijk en gevarieerd. We werken met thema’s zoals sport en spel, creativiteit, koken en techniek. En is er behoefte aan een extra sportactiviteiten? Dan gaan we naar de beweegruimte of lekker naar buiten. Onze tuin met prachtige bomen is ruim en uitdagend opgezet. Zo hebben we een voetbalkooi en klimrekken.

Elke vakantie maken we een aantrekkelijk en gevarieerd programma. Tijdens de zomervakantie werken we met themaweken en tijdens de andere vakanties themadagen. Ook maken we tijdens de vakanties uitstapjes en trekken we er graag op uit. Naar onder andere jeugdland of we gaan lekker ravotten in het bos.

Op onze BSO heeft je kind alle ruimte om na school vrij te zijn.


We halen op bij de volgende scholen:

 • Braambos
 • Brandaris
 • Bosbouwers
 • De Tovercirkel
 • Klavertje Vier
 • Montessorischool
 • De Optimist
 • De Optimist International

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school. 

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Floriande BSO

 • Aparte buitenruimte

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten!

 • Fantasieruimte

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie. Er kan geschminkt worden of gezongen. De piano is vaak favoriet, en de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kidskeuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,94

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag: 14:00 - 18:30 uur
Woensdag/vrijdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Als pedagogisch expert plus werk ik op de verschillende groepen en heb ik daarnaast tijd voor coaching- en adviesmomenten met het team. Mijn functie is ontstaan om de pedagogiek op de vestigingen te waarborgen en pedagogisch gezien de verdieping op te zoeken.

Dionne
Pedagogisch expert plus

Het leuke aan mijn functie als adjunct vestigingsmanager vind ik de afwisseling van werkzaamheden. Als je met kinderen werkt is geen dag hetzelfde. Ik krijg veel energie van alle nieuwe dingen die op mijn pad komen en dat ik veel leer!

Lisanne
Adjunct vestigingsmanager

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Hoofddorp

Kindergarden Floriande BSO

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Sandra Beelen vestigingsmanager van de BSO Kindergarden Floriande Hoofddorp.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Sandra Beelen
Vestigingsmanager Kindergarden Floriande Hoofddorp

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?