Utrecht

Kindergarden Maliebaan

 • Maliebaan 25
  3581 CB Utrecht

Hallo, ik ben Rowena Huisman, vestigingsmanager van Kindergarden Maliebaan Utrecht. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

‘Wow, mooi pand! Indrukwekkend.’ Dat zeggen ouders die we hier eerder mochten rondleiden. Fijn zijn de hoge plafonds, de lichtinval en de vele ramen. Alle ruimtes hebben een warme, huiselijke uitstraling. We zorgen voor knusse, duidelijk herkenbare hoeken waar je baby heen kan kruipen om spelmaterialen te ontdekken. Die herkenbaarheid voelt veilig. Ook zorgen we voor beperking van de prikkels in deze hoeken. Daardoor wordt je kindje minder afgeleid en blijft het beter in zijn of haar spel.

Soms splitsen we de peutergroep op. Dan kunnen we meer aandacht aan een activiteit geven. De ene helft gaat buiten in de tuin rennen en ravotten, de andere gaat boven knutselen in het hoekje dat we speciaal hiervoor hebben ingericht.

Ga onze flinke, diepe tuin in en je vergeet dat je in de stad bent! Er zijn zigzag-boompjes waar de dreumesen en peuters zich achter kunnen verstoppen, een grote zandbak en voor de baby’s hebben we een apart deel afgeschermd. Zo kunnen ook zij vrij ontdekken en spelen in de buitenlucht. Natuurlijk plaatsen we schaduwdoeken in de zomer.

Onze vestiging is drie minuten lopen vanaf het centrum en ligt vlakbij de Waterlinie. Van daaruit zit je zo op de snelwegen A12, A27 en A28.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Maliebaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Peuter atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Onze dochter gaat sinds dat ze baby was met ontzettend veel plezier naar Kindergarden Maliebaan. We vinden de diversiteit aan culturen van zowel de kinderen als de leidsters geweldig. De leidsters zijn liefdevol en kundig. De ruimtes in het mooie statige pand aan de Maliebaan zijn erg ruim en licht en er is een fijne tuin waar de kindjes heerlijk buiten kunnen spelen. Last but not least; er is dagelijks een verse warm lunch, echt heel erg fijn!

Valerie van Cuijk
Moeder van Elin (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,95

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Werken met kinderen is mijn grote passie! De band die je opbouwt met alle kinderen en de liefde die je van ze ontvangt maakt het werk voor mij heel bijzonder! Elke dag samen lachen, zingen, spelen en nieuwe dingen leren maakt dat ik met veel plezier op de werkvloer sta!

Anneke
Pedagogisch expert

In mijn rol van adjunct vestigingsmanager ben ik in contact met collega's, ouders én kinderen. Tevens ben ik werkzaam op de groepen. Het is fijn om van dichtbij de ontwikkeling van de kinderen mee te maken en hen hierin te begeleiden. Ik ga met plezier naar mijn werk!

Ingrid
Adjunct vestigingsmanager / pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Utrecht

Kindergarden Maliebaan

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Rowena Huisman, vestigingsmanager van Kindergarden Maliebaan Utrecht.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Rowena Huisman
Vestigingsmanager Kindergarden Maliebaan Utrecht

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?