Utrecht

Kindergarden Maliebaan

 • Maliebaan 25
  3581 CB Utrecht

Hallo, ik ben Rowena Huisman, vestigingsmanager van Kindergarden Maliebaan Utrecht.

‘Wow, mooi pand! Indrukwekkend.’ Dat zeggen ouders die we hier eerder mochten rondleiden. Fijn zijn de hoge plafonds, de lichtinval en de vele ramen. Alle ruimtes hebben een warme, huiselijke uitstraling. We zorgen voor knusse, duidelijk herkenbare hoeken waar je baby heen kan kruipen om spelmaterialen te ontdekken. Die herkenbaarheid voelt veilig. Ook zorgen we voor beperking van de prikkels in deze hoeken. Daardoor wordt je kindje minder afgeleid en blijft het beter in zijn of haar spel.

Soms splitsen we de peutergroep op. Dan kunnen we meer aandacht aan een activiteit geven. De ene helft gaat buiten in de tuin rennen en ravotten, de andere gaat boven knutselen in het hoekje dat we speciaal hiervoor hebben ingericht.

Ga onze flinke, diepe tuin in en je vergeet dat je in de stad bent! Er zijn zigzag-boompjes waar de dreumesen en peuters zich achter kunnen verstoppen, een grote zandbak en voor de baby’s hebben we een apart deel afgeschermd. Zo kunnen ook zij vrij ontdekken en spelen in de buitenlucht. Natuurlijk plaatsen we schaduwdoeken in de zomer.

Onze vestiging is drie minuten lopen vanaf het centrum en ligt vlakbij de Waterlinie. Van daaruit zit je zo op de snelwegen A12, A27 en A28.

Bijzonder bij Kindergarden Maliebaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Peuter atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Onze dochter gaat sinds dat ze baby was met ontzettend veel plezier naar Kindergarden Maliebaan. We vinden de diversiteit aan culturen van zowel de kinderen als de leidsters geweldig. De leidsters zijn liefdevol en kundig. De ruimtes in het mooie statige pand aan de Maliebaan zijn erg ruim en licht en er is een fijne tuin waar de kindjes heerlijk buiten kunnen spelen. Last but not least; er is dagelijks een verse warm lunch, echt heel erg fijn!

Valerie van Cuijk
Moeder van Elin (3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 11,01

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Doordat Kindergarden verschillende functies aanbiedt zijn er veel doorgroeimogelijkheden waardoor het werk uitdagend blijft en geen een dag hetzelfde. Zo ben ik zelf doorgegroeid van pedagogisch medewerker tot adjunct vestigingsmanager. Zo blijf ik in contact met collega’s, ouders én de kinderen!

Farnoesh
Adjunct vestigingsmanager

Het mooie aan mijn werk vind ik de diversiteit en hoe elke groep aansluit op de behoeftes en ontwikkeling van ieder kind! Als moeder en pedagogisch medewerkster ben ik blij met een plek als Kindergarden!

Jolijn
Pedagogisch medewerker

Werken met kinderen is voor mij iedere dag weer een feestje. Het pure, de onbevangenheid maakt iedere dag anders en dan mag je ook nog zo dichtbij de ontwikkeling zijn van zo’n klein mens. Heerlijk!

Lisette
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Utrecht

Kindergarden Maliebaan

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Rowena Huisman, vestigingsmanager van Kindergarden Maliebaan Utrecht.

Rowena Huisman
Vestigingsmanager Kindergarden Maliebaan Utrecht

Wat maakt Kindergarden zo uniek