Utrecht

Kindergarden Madridstraat

 • Madridstraat 3A
  3541 DZ Utrecht

Hallo, ik ben Tamara Roubos, vestigingsmanager van Kindergarden Madridstraat Utrecht. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze nieuwe, duurzame vestiging is speciaal als kinderdagverblijf ontworpen voor Kindergarden. Kom kennismaken en laat je verrassen door het open, warme karakter, de lichte uitstraling en de rust. Op de babygroep kan je kindje zich in een speel- en leerrijke omgeving ontwikkelen, in zijn of haar eigen tempo. We stimuleren bijvoorbeeld de senso-motorische activiteit van onze jongste baby’s door te werken met veertjes of confetti.

De peutergroep zit een etage hoger. We moedigen onze peuters extra aan om hun motoriek te ontwikkelen door ze veel beweging aan te bieden. Bij de peuterplussers zoomen we in op
hun zelfstandigheid om ze voor te bereiden op de basisschool. Dat doen we met een kringmoment en een uitgebreid spelaanbod: ze pakken zelf materiaal uit de Montessori-kast om iets te creëren.

Onze veilige en vertrouwde omgeving ontdek je ook buiten. Voor de peuters hebben we twee verschillende buitenruimtes: op het dakterras kunnen ze vrijuit klimmen en klauteren. Beneden wacht onder andere een uitdagend fietsparcours. De allerkleinsten hebben een aparte babytuin die aan hun eigen groep grenst.

Onze vestiging ligt centraal in een kinderrijke buurt, op loopafstand van centrum Leidsche Rijn. De aansluiting met de A2 is vlakbij.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Madridstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Dakterras om te klimmen en klauteren

  Ons dakterras is speciaal ingericht op de peuters uit te dagen en te laten spelen. Door de verschillende klim- en klautermogelijkheden ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de grove motoriek.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Speel- en ontspanhoeken

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Vanaf moment één voelde onze kinderen zich meteen thuis bij Kindergarden Madridstraat. Deze nieuw locatie is prachtig! De groepen zijn ruim en goed ingericht (wat wij prettig vinden is de rust qua kleur en materiaal gebruik). Nagenoeg elke groep grenst aan de tuin of dakterras, is echt een pluspunt. De leidsters zijn erg kundig en vriendelijk en er is een doordacht pedagogisch programma. Ook is er dagelijks een verse warme lunch voor de kindjes. Wij zijn meer dan tevreden met deze kinderopvang!

Jolien van der Schie
Moeder van Lizzy en Boris (1 en 3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,82

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Utrecht

Kindergarden Madridstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Tamara Roubos, vestigingsmanager van Kindergarden Madridstraat Utrecht.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Tamara Roubos
Vestigingsmanager Kindergarden Madridstraat Utrecht

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?