Utrecht

Kindergarden Madridstraat

 • Madridstraat 3A
  3541 DZ Utrecht

Hallo, ik ben Tamara Roubos, vestigingsmanager van Kindergarden Madridstraat Utrecht.

Onze nieuwe, duurzame vestiging is speciaal als kinderdagverblijf ontworpen voor Kindergarden. Kom kennismaken en laat je verrassen door het open, warme karakter, de lichte uitstraling en de rust. Op de babygroep kan je kindje zich in een speel- en leerrijke omgeving ontwikkelen, in zijn of haar eigen tempo. We stimuleren bijvoorbeeld de senso-motorische activiteit van onze jongste baby’s door te werken met veertjes of confetti.

De peutergroep zit een etage hoger. We moedigen onze peuters extra aan om hun motoriek te ontwikkelen door ze veel beweging aan te bieden. Bij de peuterplussers zoomen we in op
hun zelfstandigheid om ze voor te bereiden op de basisschool. Dat doen we met een kringmoment en een uitgebreid spelaanbod: ze pakken zelf materiaal uit de Montessori-kast om iets te creëren.

Onze veilige en vertrouwde omgeving ontdek je ook buiten. Voor de peuters hebben we twee verschillende buitenruimtes: op het dakterras kunnen ze vrijuit klimmen en klauteren. Beneden wacht onder andere een uitdagend fietsparcours. De allerkleinsten hebben een aparte babytuin die aan hun eigen groep grenst.

Onze vestiging ligt centraal in een kinderrijke buurt, op loopafstand van centrum Leidsche Rijn. De aansluiting met de A2 is vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Madridstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Dakterras om te klimmen en klauteren

  Ons dakterras is speciaal ingericht op de peuters uit te dagen en te laten spelen. Door de verschillende klim- en klautermogelijkheden ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de grove motoriek.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Speel- en ontspanhoeken

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Vanaf moment één voelde onze kinderen zich meteen thuis bij Kindergarden Madridstraat. Deze nieuw locatie is prachtig! De groepen zijn ruim en goed ingericht (wat wij prettig vinden is de rust qua kleur en materiaal gebruik). Nagenoeg elke groep grenst aan de tuin of dakterras, is echt een pluspunt. De leidsters zijn erg kundig en vriendelijk en er is een doordacht pedagogisch programma. Ook is er dagelijks een verse warme lunch voor de kindjes. Wij zijn meer dan tevreden met deze kinderopvang!

Jolien van der Schie
Moeder van Lizzy en Boris (1 en 3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,89

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Utrecht

Kindergarden Madridstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Tamara Roubos, vestigingsmanager van Kindergarden Madridstraat Utrecht.

Tamara Roubos
Vestigingsmanager Kindergarden Madridstraat Utrecht

Wat maakt Kindergarden zo uniek