Utrecht

Kindergarden Madridstraat

 • Madridstraat 3A
  3541 DZ Utrecht

Hallo, ik ben Tamara Roubos, vestigingsmanager van Kindergarden Madridstraat Utrecht. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze BSO en kinderdagverblijf zitten in een uniek pand. Het is in 2020 speciaal voor Kindergarden gebouwd in deze populaire, kinderrijke wijk. Alle ouders vinden het heel huiselijk bij ons. En ze vinden het fijn dat de BSO een heel andere plek is dan school. Dat komt door de verschillende ruimtes die we tot onze beschikking hebben: van laboratorium tot kids-keuken.

Samen met de kinderen maken we de BSO. We organiseren altijd twee activiteiten. We nodigen uit en tegelijkertijd zijn we ook heel benieuwd naar hun inbreng en ideeën. Elke dag hebben we een mentorkwartier, om in kleinere groepjes de dag door te spreken en verhalen met elkaar te delen.

We gaan graag naar buiten om te sporten, buitenspellen te doen of om op zoek te gaan naar bijzondere beestjes of planten in de natuur. In de vakanties zijn er wisselende activiteiten, dat vinden de kinderen het leukst: we kokkerellen in de Kids keuken, maken uitstapjes naar speeltuinen, stekken plantjes en maken ons eigen T-shirt. Binnenkort is Central Park klaar met buitenspeelmogelijkheden en sportvelden. Wordt heel gaaf – oversteken en je bent er!

Onze vestiging ligt centraal, op loopafstand van centrum Leidsche Rijn. De aansluiting met de A2 is vlakbij.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Onder de Bogen
 • Eben-Haëzerschool

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Madridstraat

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Bibliotheek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,75

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag: 14:30 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Utrecht

Kindergarden Madridstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Tamara Roubos, vestigingsmanager van Kindergarden Madridstraat Utrecht.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Tamara Roubos
Vestigingsmanager Kindergarden Madridstraat Utrecht

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?