Amsterdam

Kindergarden Steigereiland

 • Boeierstraat 1
  1086 VD Amsterdam

Hallo, ik ben Manon Oosterhoff-van der Weide, vestigingsmanager van Kindergarden Steigereiland Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Een water- en kinderrijke wijk met veel voorzieningen, dichtbij de A10? Welkom op Steigereiland aan het begin van IJburg! Ons kinderdagverblijf hier herken je aan het open karakter: ramen tot aan de grond en hoge plafonds zorgen voor een fijne sfeer en maken je entree heel makkelijk. Alles ademt licht, lucht en ruimte.

Ontdek op onze babygroep het zwart-wit hoekje, speciaal voor de allerkleinsten. Ze kunnen er vrij bewegen en ontdekken. Wist je dat het contrast tussen zwart en wit het eerste is wat jouw kindje kan onderscheiden? En dat spiegels kinderen helpen bij de bewustwording van hun eigen lichaam en persoonlijkheid?

Voor elke groep – baby, dreumes en peuter – zijn er twee ruime slaapkamers. En in onze grote, split level tuin met de mooie, grote boom en schaduwdoeken kan iedereen zich heerlijk uitleven. Voor de baby’s hebben we natuurlijk een apart, afgeschermd deel. Waren we nog bijna het populaire moestuintje vergeten… Daar zaaien, verzorgen en genieten we samen van de opbrengst.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Steigereiland

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, ons bamboebos of het parcours, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen. 

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen. Want dat komt straks op school goed van pas!

 • Zwart wit hoekje

  Dagelijks dagen we je kindje uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld ons zwart-wit hoekje. Dit hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht omdat zij in de eerste maanden dat contrast het meeste zien.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Niet voor niets brengen we alle drie onze kinderen vier dagen per week naar Kindergarden Steigereiland. Onze ervaring is vanaf de eerste dag van het eerste kind altijd heel fijn geweest. We laten ze elke dag met een gerust hart achter, kunnen gedurende de dag volgen wat voor leuke activiteiten ze doen via berichten en foto’s in de app en bij het ophalen krijgen we een leuke samenvatting en zijn de kids ook altijd vrolijk en uitgelaten. Verder zijn we heel blij met de warme, vers gekookte maaltijd als lunch, de verscheidenheid aan activiteiten en de pedagogische methode die daarachter zit.

Katelijne Plantenga
Moeder van 3 kinderen

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,28

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Bij Kindergarden krijg ik de tijd en ruimte om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van een baby tot een eigen individu!

Destany
Pedagogisch medewerker

‘’Help mij het zelf te doen!’’ De kinderen laten ontdekken wat ze kunnen en aansluiten op deze ontwikkeling. Bij Kindergarden krijgen kinderen de ruimte om ‘de eigen ik’ te ontdekken en zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Ik ben trots dit te mogen begeleiden! 

Tessa
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Steigereiland

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Manon Oosterhoff-van der Weide, vestigingsmanager van Kindergarden Steigereiland Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Manon Oosterhoff-van der Weide
Vestigingsmanager Kindergarden Steigereiland Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?