Amsterdam

Kindergarden Steigereiland

 • Boeierstraat 1
  1086 VD Amsterdam

Hallo, ik ben Manon Oosterhoff-van der Weide, vestigingsmanager van Kindergarden Steigereiland Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Licht, lucht en ruimte, da’s IJburg, de water- en kinderrijke wijk aan de rand van Amsterdam. Het fijne, open karakter vind je terug in onze BSO, met ramen tot aan de grond en hoge plafonds. Luisteren naar de kinderen staat bij ons bovenaan: al onze activiteiten stemmen we met hen af. Dat zorgt voor een huiselijke, gezellige sfeer waarin iedereen blij van wordt.

We bieden altijd twee activiteiten aan. De kinderen kunnen bij binnenkomst op het memo-bord lezen wat er op het programma staat. Natuurlijk is er ruimte voor eigen inbreng of om even lekker te gaan chillen. De 8-plussers hebben een eigen hoek, hier kunnen ze zich terugtrekken, en een eigen memo-bord waar ze activiteiten op noteren voor de hele week. Tijdens de themaweken koken, knutselen en bewegen we.

In de zomer bieden we veel sport aan, tijdens de winterperiode worden er veel sneeuwballengevechten gehouden – binnen met kunstsneeuwballen, disco en voorstellingen. We hebben een kleine verhoging die gebruikt wordt als podium voor de voorstellingen die de kinderen zelf samenstellen!

Je vindt BSO Steigereiland aan het begin van IJburg, dichtbij de A10.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Zuiderzeeschool
 • Montessori Steigereiland
 • Neptunes

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Steigereiland

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Bibliotheek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

 • Buiten spelen

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, en omdat we geen eigen plein hebben doen we dit altijd voor buiten de BSO, uiteraard altijd onder toezicht!

 • Theater

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie. Er kan geschminkt worden of gezongen. En de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 9,44

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:00 - 18:30 uur
Woensdag: 12:15 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Kinderen helpen in hun ontwikkeling en zelfstandigheid is één van de leukste dingen die er bestaan. Elke dag is anders. Door de gevarieerde activiteiten mag ik een steentje bijdragen aan de zelfredzaamheid van de kinderen.

Asma
BSO coördinator

‘’Help mij het zelf te doen!’’ De kinderen laten ontdekken wat ze kunnen en aansluiten op deze ontwikkeling. Bij Kindergarden krijgen kinderen de ruimte om ‘hun eigen ik’ te ontdekken en zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Ik ben trots dit te mogen begeleiden!

Tessa
Pedagogisch expert

Ik heb een missie. Ik wil kinderen het plezier van bewegen en sporten meegeven en samen er een mooie dag van maken.
Ik hoop te laten zien hoe leuk en leerzaam de BSO dan kan zijn. Hopelijk zie ik jullie snel op de BSO

Vicenzio
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Steigereiland

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Manon Oosterhoff-van der Weide, vestigingsmanager van Kindergarden Steigereiland Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Manon Oosterhoff-van der Weide
Vestigingsmanager Kindergarden Steigereiland Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?