Zeist

Kindergarden Lindenlaan

 • Lindenlaan 25
  3707 EP Zeist

Hallo, ik ben Kelsey Voogt, vestigingsmanager van Kindergarden Lindenlaan Zeist. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ons kinderdagverblijf, gevestigd in een mooie villa, bevindt zich in het Lyceumkwartier in Zeist. De bosrijke omgeving, de tuin, de opzet: het voelt allemaal heel huiselijk en vertrouwd. Op elke babygroep hebben we speciale hoeken ingericht waarin jouw kindje in alle rust kan spelen en ontspannen. De hoeken zorgen ook voor beperking van de prikkels, zodat onze baby’s minder worden afgeleid en beter in hun spel kunnen blijven.

De aparte knutselruimte zetten we in voor onze dreumesen en de peuters. Als we creatief aan de slag gaan, splitsen we de peuters vaak op in kleinere groepjes. Dat geeft meer rust en zo kunnen we met gerichte aandacht de kinderen laten experimenteren met materialen, vormen en technieken. We doen veel aan dansen en muziek. In onze beweegruimte staan ook gymtoestellen.

Ook buiten bewegen we veel, want dat is goed voor de motorische ontwikkeling. Veel activiteiten zijn gericht op het prikkelen van de zintuigen, daarom gebruiken we veel voelbakken en -borden. De baby’s hebben een aparte zandbak. Voor de dreumesen en peuters is er een ontdektuin met grote xylofoon en een gedeelte met zandbak, waterpomp en fietsparcours. Ook hebben we een moestuin.

Onze vesting ligt dicht bij het centrum en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en met vijf minuutjes zit je op de A28.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Lindenlaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Bewegen is belangrijk

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we vaak aan dansactiviteiten of yoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Muziekles

  We geven muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we activiteiten aanbieden die passen bij de verschillende ontwikkelfases waar de kinderen zich in bevinden. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool. 

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Kindergarden Lindenlaan is een hele fijne kinderopvang! Ontzettend lieve leidsters die heel actief activiteiten doen met de kinderen! Mijn kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang. Ook zijn er erg mooie speelruimtes, zowel binnen als buiten. En erg fijn dat de kindjes een gevarieerde warme maaltijd krijgen bij de lunch. Wij zijn erg tevreden!

Emily Opdam
Moeder van Sara en Daan (2 en 4 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,71

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Als pedagogisch expert heb je veel contact met het team over het pedagogisch beleid. Door dit contact blijft iedereen op de hoogte van het beleid en zorg je er samen voor dat het wordt nageleefd, dit maakt het een hele leuke functie!

Sarah
Pedagogisch expert 

Het mooiste aan mijn werk is dat ik elk kind als individu kan helpen bij zijn of haar ontwikkeling en kan helpen om spelenderwijs op te groeien in onze samenleving. Hen met een lach aan het einde van de dag weer overdragen aan ouders geeft een fijn gevoel!

Iris
Pedagogisch medewerker

Mijn dag begint met iedereen goedemorgen te zeggen, altijd gezellig om iedereen weer te zien! Ik maak alles schoon en doe de was. Dan ga ik lekker koken; vegetarisch, Hollandse pot, rijst, soep, pasta, iedere dag een andere, gezond maaltijd!

Joke
Huishoudelijk medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Zeist

Kindergarden Lindenlaan

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Kelsey Voogt, vestigingsmanager van Kindergarden Lindenlaan Zeist.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Kelsey Voogt
Vestigingsmanager Kindergarden Lindenlaan Zeist

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?