VERVOLG 9
VERVOLG 9

Kinderdagverblijf

Kinderopvang Zeist Choisyweg

De stijlelementen van de Amsterdamse School zijn bewaard gebleven in de oude Choisy-school die je herkent aan de lichte, ruime groepen. Net als vroeger klinken er vrolijke kinderstemmen: de voormalige speelplaats is nu overdekt met een glazen dak, waardoor er een grote binnenspeelruimte is ontstaan, de Oranjerie. Deze grenst aan de groepen van onze huiselijke BSO. 

Kinderdagverblijf Kindergarden Zeist Choisyweg heeft:

 • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
 • Drie groepen van 0-2,5 jaar
 • Drie groepen van 2 – 4 jaar
 • Ruime, lichte binnenspeelruimte
 • Gezellige BSO
 • Goede parkeermogelijkheden, nabij uitvalswegen

Naast de vestiging aan de Choisyweg zijn er in Zeist ook vestigingen aan de Lindenlaan en de Hortensialaan.

BSO

Kinderopvang Zeist Choisyweg

Tijdens de buitenschoolse opvang (BSO) krijgt je kind alle aandacht. We bieden leerzame, gezellige activiteiten aan en begeleiden bijvoorbeeld bij huiswerk. Een groep telt maximaal 20 kinderen. Dat betekent rust en volop mogelijkheden om te spelen. Huiselijkheid en kleinschaligheid staan voorop.

Hoe ziet een middag eruit op de BSO?
Na schooltijd starten we altijd met iets te eten en te drinken. We bieden rustmomenten aan terwijl de kinderen over hun dag vertellen en genieten van een groenten- of fruit-snack. Op woensdag en vrijdag zijn de meeste kinderen ’s middags al vrij. We beginnen dan met een vers bereide, warme maaltijd. Op de andere dagen staat er een buffet klaar met allemaal gezonde producten waar de kinderen uit kunnen kiezen. Daarna heeft je kind volop tijd om mee te doen aan activiteiten of het kan zelf invulling geven aan zijn middag.

Wat is er te doen?
Lekker je energie kwijt na een drukke schooldag? De activiteiten op onze BSO zijn onderverdeeld in individuele activiteiten, kleine en grote groepsactiviteiten. Hierdoor kunnen we ze op verschillende momenten in het dagritme aanbieden. Bijvoorbeeld tijdens vrij spelen, eet-, verzorgings- en kringmomenten. De diversiteit is groot. Van theater- en sportlessen tot knutselactiviteiten. Maar ook muziek maken, dansen of samen een spelletje doen aan tafel. Een boekje lezen of even chillen? Dat kan dat natuurlijk ook. Daarnaast gaan we veel naar het park of het bos om lekker buiten te spelen.

Openingstijden
Onze BSO is van maandag tot en met vrijdag na schooltijd geopend. Ook op studie- en vakantiedagen zijn kinderen bij ons van harte welkom van 07.30 tot 18.30 uur, met een maximale afname van 11 uur per dag. Ophalen kan van 16.30 tot 18.30 uur. Een half uur eerder brengen of halen is altijd bespreekbaar en kan tot 48 uur van tevoren worden aangegeven. Overleg even met de vestigingsmanager!

Wil je meer weten? Vraag het tijdens een rondleiding of informeer op ons hoofdkantoor. Is je kind jonger dan 4 jaar? Dan kun je ook bij ons terecht voor kinderopvang.

Nanouk Grootmeijer

Vestigingsmanager Zeist Choisyweg

2621
Contact met ons hoofdkantoor? Bel:
020 423 54 22

Choisyweg 2
3701 TA Zeist

Tarieven 2020

Openingstijden, LRK nummers en GGD inspectierapport

Openingstijden KDV

 • Maandag - vrijdag: van 7.30 tot 18.30 uur
 • Brengen: tussen 07.30 en 09.30 uur
 • Halen: van 16.00 tot 18.30 uur

Extra kwartieren mogelijk tussen: 

 • 7.00 en 7.30 uur
 • 18.30 en 19.00 uur

Openingstijden BSO

 • Maandag - vrijdag: van 7.30 tot 18.30 uur
 • Brengen: tussen 7.30 en 09.00 uur
 • Halen: van 16.00 tot 18.30 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK Nummers

KDV:599663558 
BSO:163198627

Voor meer informatie over de tarieven van Kindergarden Zeist Choisyweg kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor: 020 - 423 54 22

Inspectierapport GGD

Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD voor KDV & voor BSO.

Zandbak sideblock 360x190 Horizontaal
Ben jij onze nieuwe collega?

Bij Kindergarden krijg jij de ruimte om kinderen én jezelf te ontwikkelen. Wij zoeken talent, kwaliteit en enthousiasme!

Onze vacatures

Nieuws & Agenda

Activiteiten

Winterfeest Zeist Lindenlaan

Kindergarden Zeist Lindenlaan viert de winter door middel van een winterfeest!

Lees meer
Meer activiteiten? Bekijk alle activiteiten
×