Zwolle

Kindergarden Stadshoeve

 • Arendshorstlaan 15
  8043 VE Zwolle

Hallo, ik ben Gerdien van de Peppel, vestigingsmanager van Kindergarden Stadshoeve Zwolle. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Op 3 juni 2024 opent Kindergarden Stadshoeve haar deuren op een zeer bijzondere plek, midden in de bloeiende wijk Stadshagen. Deze unieke locatie is onze tweede vestiging in Zwolle en is helemaal ontworpen met kinderopvang in gedachten.

Buiten kunnen kinderen volop genieten van grote vrijheid en zelfstandigheid. Hiervoor hebben we onze ruime en speciaal ingerichte BSO-tuin, direct naast de vestiging, dan ook helemaal op afgestemd! Binnen vind je een speciale kinderkeuken, waar alles op kind hoogte is gemaakt. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

Deze vestiging ligt in een kindvriendelijke wijk met onder andere een kinderboerderij, waardoor kinderen een gevarieerde en leerzame omgeving ervaren. Bovendien delen we een gemeenschappelijk parkeerterrein, waar parkeren volledig gratis is.

Stadshagen is een opkomende en levendige wijk, en onze vestiging bevindt zich midden in dit bruisende gebied. Interessant om te weten is dat de locatie gebouwd is op de restanten van de buitenmuren van kasteel Werkeren, waardoor een stukje geschiedenis voelbaar is op onze kinderopvang.

Ontdek alvast wat Kindergarden te bieden heeft! Tot aan de opening van onze nieuwe vestiging, Kindergarden Stadshoeve, nodigen we jullie uit voor een rondleiding op onze huidige buitenschoolse opvang locatie aan de Frankhuizerallee in Zwolle.

We halen op bij de volgende scholen:

 • CBS de Wendakker
 • De Schatkamer
 • Kindcentrum Kasteelhoeve

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Stadshoeve

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Grote tuin

  Rondom de BSO hebben we een grote tuin, die gescheiden is van die van het kinderdagverblijf. Ook kunnen er buiten buitensporten worden gedaan zoals voetbal.

 • Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kidskeuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

 • Diverse hoeken

  Kinderen hebben verschillende interesses en daarom hebben we verschillende hoeken ingericht. Zo hebben we een heus podium met poppenkast, een grote en kleine bouwhoek en zelfs een plafondhoog houten speelhuis inclusief een grote keuken en wasmachine.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 9,01

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Warme lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Verwachte opening: 3 juni 2024

Maandag/dinsdag/donderdag: 14:15 - 18:30 uur
Woensdag/vrijdag: 12:15 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Zwolle

Kindergarden Stadshoeve

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Gerdien van de Peppel, vestigingsmanager van Kindergarden Stadshoeve Zwolle.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Gerdien van de Peppel
Vestigingsmanager Kindergarden Stadshoeve Zwolle

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Stadshoeve

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?