Zwolle

Kindergarden Stadshoeve

 • Arendshorstlaan 15
  8043 VE Zwolle

Hallo, ik ben Gerdien van de Peppel, vestigingsmanager van Kindergarden Stadshoeve Zwolle. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Op 3 juni 2024 opent Kindergarden Stadshoeve haar deuren op een zeer bijzondere plek, midden in de bloeiende wijk Stadshagen. Deze unieke locatie is onze tweede vestiging in Zwolle en is helemaal ontworpen met kinderopvang in gedachten.

Buiten ervaren kinderen volop vrijheid en zelfstandigheid, dankzij onze uitgestrekte tuin die de hele vestiging omringt. Elke groep heeft zijn eigen buitenruimte, zodat zelfs de allerkleinsten veilig kunnen genieten van de buitenlucht.

Deze vestiging ligt in een kindvriendelijke wijk met onder andere een kinderboerderij, waardoor kinderen een gevarieerde en leerzame omgeving ervaren. Bovendien delen we een gemeenschappelijk parkeerterrein, waar parkeren volledig gratis is.

Stadshagen is een opkomende en levendige wijk, en onze vestiging bevindt zich midden in dit bruisende gebied. Interessant om te weten is dat de locatie gebouwd is op de restanten van de buitenmuren van kasteel Werkeren, waardoor een stukje geschiedenis voelbaar is op onze kinderopvang.

Ontdek alvast wat Kindergarden te bieden heeft! Tot aan de opening van onze nieuwe vestiging, Kindergarden Stadshoeve, nodigen we jullie uit voor een rondleiding op onze huidige kinderopvang locatie aan de Frankhuizerallee in Zwolle.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Stadshoeve

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Dansen en bewegen

  Bewegen is belangrijk. Daarom krijgen de dreumesen en peuters wekelijks dansles van onze dansdocent. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om bewegingen na te bootsen en daarbij ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Speel- en ontspanningshoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
3 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,03

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Verwachte opening: 3 juni 2024

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Zwolle

Kindergarden Stadshoeve

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Gerdien van de Peppel, vestigingsmanager van Kindergarden Stadshoeve Zwolle.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Gerdien van de Peppel
Vestigingsmanager Kindergarden Stadshoeve Zwolle

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Stadshoeve

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?