VERVOLG 39
VERVOLG 39

Onze liefdevolle, betrokken en professionele medewerkers hebben de passie om uw kind persoonlijk te leren kennen en echt iets bij te dragen aan hun ontwikkeling. Ze hebben altijd een luisterend oor. Voor uw kind, maar ook voor u. Ze zijn namelijk goed opgeleid en beschikken over een grote hoeveelheid pedagogische kennis en ervaring, en die delen ze graag.

Professionals

Al onze pedagogisch medewerkers hebben een pedagogische opleiding, alle vestigingsmanagers een HBO- of universitaire opleiding, zoals psychologie of pedagogiek. Beide worden voortdurend bijgeschoold om hun pedagogische kennis te verdiepen en blijven zich ontwikkelen door opleidingen en inspirerende trainingen te volgen aan de Kindergarden Academie.

Vaste, vertrouwde gezichten

Bij ziekte en in de vakanties werken we met oproepkrachten die door Kindergarden zelf zijn geworven en geselecteerd. Geen uitzendkrachten, maar goed opgeleide medewerkers die deel uitmaken van ons team. Voor u als ouders betekent dat altijd vertrouwde gezichten op de vestiging van uw keuze.

Alle aandacht voor uw kind

Bijzonder aan Kindergarden is dat onze pedagogisch medewerkers echt al hun tijd besteden aan de kinderen. Zo kunnen de pedagogisch medewerkers zich volledig op de kinderen richten. Dat kan omdat wij werken met een huishoudelijke hulp die schoonmaakt en een verse, warme lunch bereidt en een vestigingsmanager die fulltime aanwezig is voor de begeleiding van medewerkers en kinderen, de contacten met ouders en de administratieve taken.

Wilt u onze medewerkers persoonlijk ontmoeten? Bel gerust voor een bezoek aan een van onze vestigingen: 020-423 54 22.

Wij willen dat u en uw kind zich welkom voelen op ons kinderdagverblijf. Elke dag opnieuw.

clock

Kom eens op bezoek

of

Door onze taakverdeling creĆ«ren we rust en geven we alle aandacht aan de kinderen.”

Sabine van de Zanden

Vestigingsmanager Oisterwijk
×