Amsterdam

Kindergarden Bremstraat

 • Bremstraat 1-3
  1031 EK Amsterdam

Hallo, ik ben Rosalie Michels, vestigingsmanager van Kindergarden Bremstraat Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

‘Wat een licht! En veel groter dan ik had verwacht.’ Deze woorden horen we vaak sinds de opening van onze eerste Kindergarden vestiging in Noord, begin 2021. Dit voormalig postkantoor maakt iedereen blij, ook de allerkleinsten. Want voor de meeste van onze babygroepen hebben we bijvoorbeeld een eigen aangrenzende babytuin waar je kindje in een afgeschermd gedeelte veilig van de buitenlucht kan genieten. Prettig toch?

Met de dreumesen en peuters gaan we elke dag bewegen in de grote gymzaal. Onze peuterplusgroep bereiden we goed voor op de basisschool: zelf doen en zelfstandigheid staan centraal.

Naast onze stadstuin hebben we ook een unieke en ruime daktuin! Hier spelen de peuters naar hartelust. Ze oefenen hun evenwicht op het balanspad en de zand-watertafel houdt het nooit droog. En de allerkleinsten kunnen daardoor rustig in onze tuin spelen in de grote zandbak of zich verstoppen in het bamboebos, zonder dat zij gestoord worden door de oudere kinderen.

Je vindt ons vlakbij de nieuwe woonwijk Overhoeks, niet zover van de A10 oprit.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Bremstraat

 • Daktuin

  Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Daar hebben we onze (dak-)tuin dan ook op afgestemd. De kinderen kunnen zich er verstoppen of juist even alleen zijn. De veilig omheinde daktuin is speciaal ingericht voor de peuters.

 • Gymzaal

  Peuters bewegen graag elke dag. Want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of bij slecht weer in de enorme gymzaal in het souterrain. Zodat iedereen altijd even zijn energie kwijt kan.

 • Muziekles

  We geven muziekles aan alle kinderen. Ook aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. Waardoor de oudere kinderen naar hartenlust zich kunnen verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Yoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we één keer per maand aan baby-, dreumes- en peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Kindergarden Bremstraat is een betrouwbaar, vriendelijk en gedegen kinderdagverblijf. Oog voor je kind, voor gezonde voeding en ritme en regelmaat. Ze denken met je mee en komen met oplossingen. Fijn kinderdagverblijf en goede organisatie die erachter zit. Ze bieden ook zeer informatieve workshops en sprekers voor ouders. Heel erg tevreden!

Wouter de Mooij
Vader van Soof (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,24

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

De afwisseling tussen het ondersteunen van de vestigingsmanager en het ondersteunen van het team maakt het werk voor mij uitdagend. Het geeft mij de ruimte om samen een veilige omgeving te bieden en de kinderen te ondersteunen in hun eigen ontwikkeling. Het vertrouwen van ouders en de blije gezichten die ik dagelijks voorbij zie komen geeft mij een voldaan gevoel.

Chaima
Adjunct vestigingsmanager

Elke dag de kinderen ontvangen met een lach op hun gezicht, dan begint mijn ochtend goed. Het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen waarbij je de trotse gezichtjes ziet als het lukt, het stimuleren van de zelfredzaamheid en horen “ik kan het zelf.”. De liefde die de kindjes aan jou teruggeven in de vorm van een knuffel of een tekening, van de ouders horen dat een kindje het thuis over jou heeft. Ik werk bij de Bremstraat op de peutergroep, samen met mijn vaste collega’s leren wij van elkaar en stimuleren wij elkaar. Dat is wat ik dagelijks mee mag maken en wat mijn werk zo bijzonder maakt.’

Demi
Pedagogisch medewerker / Preventie coach

Als pedagogisch medewerker ben ik getuige van alle mooie ontwikkelingen en nieuwe stappen die gemaakt worden door de kinderen. Ik geniet elke dag van het contact wat ik heb met de kinderen en de pedagogisch medewerkers.
En hoe mooi is het dat ik daar een kleine bijdrage aan kan leveren, in samenwerking met de ouders. Met liefde ontvang ik de allerkleinste en met veel geluk zwaai ik de oudste uit die klaar zijn voor de basisschool.

Jamila
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Bremstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Rosalie Michels, vestigingsmanager van Kindergarden Bremstraat Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Rosalie Michels
Vestigingsmanager Kindergarden Bremstraat Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?