Amsterdam

Kindergarden Bremstraat

  • Bremstraat 1-3
    1031 EK Amsterdam

Hallo, ik ben Rosalie Michels, vestigingsmanager van Kindergarden Bremstraat Amsterdam.

‘Wat een licht! En veel groter dan ik had verwacht.’ Deze woorden horen we vaak sinds de opening van onze eerste Kindergarden vestiging in Noord, begin 2021. Dit voormalig postkantoor maakt iedereen blij, ook de allerkleinsten. Want voor de meeste van onze babygroepen hebben we bijvoorbeeld een eigen aangrenzende babytuin waar je kindje in een afgeschermd gedeelte veilig van de buitenlucht kan genieten. Prettig toch?

Met de dreumesen en peuters gaan we elke dag bewegen in de grote gymzaal. Onze peuterplusgroep bereiden we goed voor op de basisschool: zelf doen en zelfstandigheid staan centraal.

Naast onze stadstuin hebben we ook een unieke en ruime daktuin! Hier spelen de peuters naar hartelust. Ze oefenen hun evenwicht op het balanspad en de zand-watertafel houdt het nooit droog. En de allerkleinsten kunnen daardoor rustig in onze tuin spelen in de grote zandbak of zich verstoppen in het bamboebos, zonder dat zij gestoord worden door de oudere kinderen.

Je vindt ons vlakbij de nieuwe woonwijk Overhoeks, niet zover van de A10 oprit.

Bijzonder bij Kindergarden Bremstraat

  • Babytuin

    In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. Waardoor de oudere kinderen naar hartenlust zich kunnen verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

  • Daktuin

    Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Daar hebben we onze (dak-)tuin dan ook op afgestemd. De kinderen kunnen zich er verstoppen of juist even alleen zijn. De veilig omheinde daktuin is speciaal ingericht voor de peuters.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Kindergarden Bremstraat is een betrouwbaar, vriendelijk en gedegen kinderdagverblijf. Oog voor je kind, voor gezonde voeding en ritme en regelmaat. Ze denken met je mee en komen met oplossingen. Fijn kinderdagverblijf en goede organisatie die erachter zit. Ze bieden ook zeer informatieve workshops en sprekers voor ouders. Heel erg tevreden!

Wouter de Mooij
Vader van Soof (2 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 11,28

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Het mooie aan mijn werk als pedagogisch medewerker is het dagelijks ervaren hoe snel kinderen zich ontwikkelen. Ik mag daar een bijdrage aan leveren door het kind te stimuleren, te ondersteunen en zelfvertrouwen te geven, zodat zij op hun eigen tempo de wereld kunnen ontdekken.

Sanne
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Amsterdam

Kindergarden Bremstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Rosalie Michels, vestigingsmanager van Kindergarden Bremstraat Amsterdam.

Rosalie Michels
Vestigingsmanager Kindergarden Bremstraat Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?