Amsterdam

Kindergarden Zuivelplein

 • Onderlangs 36M
  1097 ZK Amsterdam

Hallo, ik ben Sanne Goedkoop, vestigingsmanager van Kindergarden Zuivelplein Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

BSO Zuivelplein zit in een sfeervol gebouw van de Amsterdamse School tussen het groen van de buurt. We hebben achter ons een grote plek waar geen auto’s kunnen komen en waar de kinderen kunnen spelen. Bovendien maken we gebruik van een strook van een park met een voetbalveld. Voor buitenactiviteiten hebben we dus de ruimte. Ook is er een echt theater.

Sportief, creatief? Vrij spelen? Zin in een groepsspelletje? De Kids keuken of de stilteruimte in? We nodigen kinderen uit om mee te doen aan een activiteit en tegelijk luisteren we goed naar hun eigen ideeën en inbreng. Die nemen we mee in het activiteitenprogramma. En tijdens de zomervakantie maken we een draaiboek met elke week een ander thema.

De grotere kinderen vinden het leuk om te helpen als we gaan oogsten in de moestuin bij het kinderdagverblijf. We hebben gemerkt dat heel wat kinderen groene vingers blijken te hebben. We kweken met elkaar van worteltjes, aardbeien tot radijsjes… Ook vinden ze het prachtig om onze twee wandelende takken, huisslakken en vissen te verzorgen.

Je vindt ons vlakbij de Middenweg, de A10 zit bij wijze van spreken om de hoek. Veel ouders weten overigens niet hoe dicht onze BSO bij Diemen ligt. Je hoeft alleen maar even onder het viaduct door…

We halen op bij de volgende scholen:

 • St. Lidwinaschool (Hoeve)
 • St. Lidwinaschool (Hof)
 • Dalton de Meer
 • 5e Montessori Watergraafsmeer
 • Watergraafmeerse School (WSV)
 • Grote Beer
 • A. Bekema school

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Zuivelplein

 • Fantasieruimte

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie, van schminken tot zingen. De piano is vaak favoriet en de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten. We geven ze echt iets mee voor de toekomst door het aanleren van nieuwe vaardigheden.

 • Lounge ruimte

  Onze vestiging heeft een warme en huiselijke sfeer. In de woonruimte kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de zitzakken met een strip of goed leesboek.

 • Vakantie-uitjes

  We hebben een gevarieerd activiteitenaanbod tijdens de vakanties. Van silent disco tot gastdocent over reptielen. Diverse activiteiten zodat elk kind zich aangesproken voelt. En we blijven niet alleen op de vestiging, maar trekken er ook op uit!

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 9,55

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag: 14:00 - 18:30 uur
Woensdag/vrijdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Ik werk graag op BSO Zuivelplein omdat we op onze knusse vestiging een écht podium hebben wat we gebruiken bij leuke optredens. En hierbij maak ik graag gebruik van mijn achtergrond als dans docent.

Nicoline
Pedagogisch medewerker BSO

De kinderen leren mij met nieuwe ogen naar de wereld te kijken. Hun open blik en bodemloze nieuwsgierigheid maakt iedere dag een nieuw avontuur.

Charlotte
Pedagogisch medewerker BSO

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Zuivelplein

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Sanne Goedkoop, vestigingsmanager van Kindergarden Zuivelplein Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Sanne Goedkoop
Vestigingsmanager Kindergarden Zuivelplein Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?