Amsterdam

Kindergarden Zuivelplein

 • Zuivelplein 11
  1097 XD Amsterdam

Hallo, ik ben Sanne Lagendijk, vestigingsmanager van Kindergarden Zuivelplein Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Alle ouders kennen al onze medewerkers op Zuivelplein. Ons kinderdagverblijf is kleinschalig, huiselijk en gemoedelijk, je voelt de sfeer van een buurt-kinderopvang in Betondorp. In ons pracht gebouw, van de Amsterdamse School, ervaar je een rustige sfeer. Op de babygroep moedigen onze pedagogisch medewerkers jouw kindje aan om materialen en ruimte te gaan ontdekken, zoals de speelmat of de ontdekspiegel.

Op elke groep zorgen we ervoor dat er voldoende afwisseling is tussen het aanbieden van rust en activiteiten. Al onze ruimtes nodigen uit om op onderzoek uit te gaan en dragen zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Op de dreumes- en peutergroep komt een gastdocent yoga en muziek geven. Buiten in de tuin leven de kinderen zich uit in het speelhuis, de buitenkeuken, de zandbak of de moestuin – ruimte genoeg. En voor de allerkleinsten hebben we onze aparte babytuin.

Je vindt ons vlakbij de Middenweg, de A10 zit bij wijze van spreken om de hoek. Veel ouders weten overigens niet hoe dicht deze Kindergarden vestiging bij Diemen ligt. Je hoeft alleen maar even onder het viaduct door…

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Zuivelplein

 • Eigen moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Grote tuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, de zandbak, het bamboebos of onze buitenkeuken, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Naast de peuters en dreumesen, juist ook aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Kindergarden Zuivelplein is een heel fijn kinderdagverblijf. De leidsters zijn liefdevol en vakkundig. Mijn dochter heeft het altijd naar haar zin en dag geeft mij een gerust gevoel. Ook is het erg fijn dat op de ouderapp altijd informatie en foto's staan van wat er die dag is gedaan. De locatie is ook perfect: kleinschalig met 3 groepen (baby/dreumes/peuter) en een heerlijke beschutte achtertuin waar de kinderen met goed weer buiten kunnen spelen. Last but not least; elke dag wordt er een verse (warme) lunch bereid.

Thara Hurkmans
Moeder van Evy (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,28

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het mooiste van onze vestiging vind ik onze tuin. Er is zoveel ruimte, we hebben een moestuin, een zandbak, er zijn boomstammen waar je op kunt springen, je kunt rondjes fietsen en we kunnen voetballen. Ik geniet als ik zie dat iedereen zich vermaakt!

Ellen
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Zuivelplein

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Sanne Lagendijk, vestigingsmanager van Kindergarden Zuivelplein Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Sanne Lagendijk
Vestigingsmanager Kindergarden Zuivelplein Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?