Amsterdam

Kindergarden Villa Vondel

 • Waldeck Pyrmontlaan 23
  1075 BT Amsterdam

Hallo, ik ben Danique van Houten, vestigingsmanager van Kindergarden Villa Vondel Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze Villa Vondel BSO ligt op een unieke locatie aan het Vondelpark, een prachtplek met hoge plafonds, veel ruimte en licht. Neem een kijkje in de Kids keuken of de uitdagende Friends call me Jim bewegingsruimte… hier bezorgen we kinderen een fantastische en leerzame middag.

Elke maand bespreken de kinderen met de medewerkers van het BSO-team wat ze willen doen. Zo maken we het populaire eigen Villa Vondel spel. De kinderen stellen met elkaar de spelregels op, knutselen de benodigdheden en oefenen of het spel ook echt werkt. Wat een teamwork is hier voor nodig en wat mooi om te zien hoe trots ze zijn op hun eigen prestaties!

Een wandeling in het Vondelpark of Amstelpark hoort bij de buitenactiviteiten. We kijken naar de bomen, bloemen en vogels. We spelen of volgen clinics van hockey, voetbal, atletiek of judo. De kinderen gaan dan een aantal weken op les. In een korte periode krijgen ze zo een gevoel bij een sport. In de vakanties volgen we ons programmaboekje met activiteiten die we hebben voorbereid: het Van Gogh Museum, NEMO, Artis en het Kabouterbos.

Onze BSO Villa Vondel zit midden in Amsterdam-Zuid, en toch maar drie minuten van de A10.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Amsterdamse Montessori + Dependance
 • Willemspark
 • 2e Dalton school
 • Kleine Nicolaas
 • Nicolaas Maes

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Villa Vondel

 • Buitenspelen

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, en omdat we geen eigen plein hebben doen we dit altijd in het Vondelpark of Amstelpark.

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Vakantie-uitjes

  We hebben een gevarieerd activiteitenaanbod tijdens de vakanties. Van silent disco tot gastdocent over reptielen. Diverse activiteiten zodat elk kind zich aangesproken voelt. En we blijven niet alleen op de vestiging, maar trekken er ook op uit, zoals een dagje naar Nemo of buitenspelen in het Amsterdamse bos!

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,49

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:15 - 18:30 uur
Woensdag: 12:30 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Bij Kindergarden is elk kind uniek en bieden wij een veilige en vertrouwde omgeving waar de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. In mijn functie als pedagogisch expert kan ik daar een bijdrage aan leveren.

Eva
Pedagogisch expert

Ik geniet ervan iedere week een gevarieerd menu voor de kinderen te maken. Ik kan hier echt mijn eigen creativiteit in kwijt. Maar wat mij het meest gelukkig maakt is wanneer de kindjes mij vertellen hoe lekker zij het vonden en alle bordjes helemaal leeg zijn.

Jelly
BSO kok

Het leukste van mijn werk is het luisteren naar de vele verhalen die de kinderen vertellen tijdens het ophalen of op de BSO. Ze hebben een geweldige fantasie, en dat zie je terug in de meest bijzondere verhalen die ze vertellen over wat ze allemaal meemaken en doen.

Koen
Pedagogisch medewerker BSO

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Villa Vondel

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Danique van Houten, vestigingsmanager van Kindergarden Villa Vondel Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Danique van Houten
Vestigingsmanager Kindergarden Villa Vondel Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?