Amsterdam

Kindergarden Villa Vondel

 • Waldeck Pyrmontlaan 23
  1075 BT Amsterdam

Hallo, ik ben Danique van Houten, vestigingsmanager van Kindergarden Villa Vondel Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

De oude schoolbel hangt er nog, de waterpartij aan de achterkant is een sprookje, net als het uitzicht over het Vondelpark. Midden in Amsterdam-Zuid en toch maar drie minuten van de A10 – welkom in Villa Vondel. In ons kinderdagverblijf krijgen de kinderen alle ruimte en bewegingsvrijheid om eigen keuzes te maken. We bieden rust én uitdaging, een belangrijke voorwaarde om je te kunnen ontwikkelen.

Uitdaging bieden we om te beginnen op de babygroep. Met speelmatten, ontdekspiegels en een zwart-wit hoek. We bieden ook babymassage en baby-yoga aan. De peuters zijn graag in de Friends call me Jim ruimte, een aparte bewegingsruimte waarin ze een parcours kunnen afleggen. Zo beleven ze allemaal sportieve avonturen, uiteraard onder toezicht van pedagogisch medewerkers die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

Ook in de tuin valt er van alles te beleven: het bewegingspad, de zandbak en er ligt een fietsroute met heuvels en buiten eten doen we bij mooi weer aan de gezellige picknicktafels.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Villa Vondel

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker in onze gymzaal 2.0; voorzien van o.a. lichtprojecties, een beamer en echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Muziekles

  Maandelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
4 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Ons zoontje gaat sinds zijn eerste jaar naar Villa Vondel. Altijd worden wij bij de overdracht met veel aandacht en zorg ontvangen, ook bij het ophalen nemen de leidsters ruim de tijd en aandacht met een update van de dag. Extra pluspunten: dagelijks warme lunch, gebruik van een app met overzicht dagboek, Friends call me Jim, veel buitenspelen, creatieve en leerzame activiteiten.

Arne Scheerhoorn
Vader van Finn (1 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,59

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Sinds 2009 ben ik werkzaam op de peutergroep en kom nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. De liefde die je terug krijgt van de kinderen is zo speciaal. Bij Kindergarden staan de ontwikkelingen van de kinderen centraal. Wat ik zo fijn vind om voor Kindergarden te werken is dat er met een pedagogisch programma en verschillende ontwikkelgebieden gewerkt wordt waarbij er per individu gekeken wordt welk kind wat nodig heeft. We werken vanuit de emotionele veiligheid, de basis voor kinderen om met plezier en een veilig gevoel naar het KDV te komen. Om hier deel aan te nemen maakt mij een gelukkige leidster!

Rachel
Pedagogisch medewerker

Elke dag de blije gezichten van de kinderen zien, kinderen die een knuffel willen, en de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling maakt mijn werk fantastisch! Ook vind ik het fijn om een praatje te maken met ouders, zodat de ouders mij ook een beetje leren kennen en ik hen. Ik werk bij Villa vondel op de peutergroep, wij zijn een hecht team en elke dag leren wij van elkaar, wij stimuleren elkaar en niks is te veel.

Sushma
Pedagogisch medewerker

Mijn taak als preventie coach is om een veilige en gezonde sfeer te creëren op de vestiging. Zo bied ik ondersteuning aan de vestigingsmanager door mij te verdiepen in hoe wij Kindergarden gezond en veilig kunnen houden, dat doe ik door jaarlijks een steekproef uit te voeren.

Zhaloewa
Preventie coach

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Villa Vondel

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Danique van Houten, vestigingsmanager van Kindergarden Villa Vondel Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Danique van Houten
Vestigingsmanager Kindergarden Villa Vondel Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?