Amsterdam

Kindergarden Zuidas

 • Leonard Bernsteinstraat 5
  1082 MR Amsterdam

Hallo, ik ben Bianca Austen, vestigingsmanager van Kindergarden Zuidas Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Nieuw, fris en… huiselijk. Ouders zijn steevast verrast, én blij met onze bamboe beklede oase aan de Zuidas. De centrale keuken heeft een bijzonder warme uitstraling voor de urban jungle. Je kunt er fijn even samenkomen en een coffee to go halen. Nederlands is voertaal, maar al onze pedagogisch medewerkers spreken Engels, omdat we veel expats ontvangen.

Alle groepen zijn ruim en modern opgezet. Onze aanpak zie en ervaar je om te beginnen op de babygroep, met passende materialen in een leerrijke omgeving zoals, speelmatten en ontdekspiegels. Alles is aangepast aan de behoefte en ontwikkelingsfase van jouw kindje.

Voor de motorische en fysieke ontwikkeling hebben we een aparte ruimte waar we gymmen, klimmen en klauteren. Voor de peuters hebben we wekelijks peuteryoga en van het podium maken de kinderen al snel een echt theater dankzij de verkleedkleren. In de tuin valt tot slot van alles te ontdekken: zand, watertafel en speelhuisjes voor de peuters, een moestuintje en voor de baby’s een eigen tuintje met eigen zandbak.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Zuidas

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisjes, ons bamboebos of de zand- en watertafel, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 1 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Kindergarden Zuidas is een zeer expatvriendelijke kinderopvang waarbij al het personeel Engels beheerst. Wat nog belangrijker is, alle leidsters zijn erg vriendelijk en je kunt voelen dat ze houden van wat ze doen en dat ze het niet als "gewoon een baan" zien. Ook is het fijn dat er elke dag een vers bereide lunch wordt gemaakt voor de kindjes.

Jamie Gill
Vader van Matt (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,59

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Naast dat ik op een vaste groep werk, ben ik (samen met de vestigingsmanager en adjunct vestigingsmanager) verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op de vestiging. Hierdoor kom ik op alle groepen om tips en tricks te geven, heel leuk!

Jolanda
Pedagogisch expert

Wat ik zo bijzonder vind, is dat wij als pedagogisch medewerkers getuige zijn van de ontwikkeling die de kinderen (hier) doorlopen. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te zien wat de kinderen nodig hebben en daar op in te spelen.

Naoual
Pedagogisch medewerker

Ik vind deze functie afwisselend en vooral dankbaar wanneer ik al die lieve vrolijke snoetjes van de kinderen zie. Daar word ik elke keer weer blij van! Kindergarden is voor mij een ontzettende mooie en fijne organisatie om voor te werken.

Wendy
Huishoudelijk hulp

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Zuidas

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Bianca Austen, vestigingsmanager van Kindergarden Zuidas Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Bianca Austen
Vestigingsmanager Kindergarden Zuidas Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?