Amsterdam

Kindergarden Zuidas

 • Leonard Bernsteinstraat 5
  1082 MR Amsterdam

Hallo, ik ben Laura Companje-Pieper, vestigingsmanager van Kindergarden Zuidas Amsterdam.

Nieuw, fris en… huiselijk. Ouders zijn steevast verrast, én blij met onze bamboe beklede oase aan de Zuidas. De centrale keuken heeft een bijzonder warme uitstraling voor de urban jungle. Je kunt er fijn even samenkomen en een coffee to go halen. Nederlands is voertaal, maar al onze pedagogisch medewerkers spreken Engels, omdat we veel expats ontvangen.

Alle groepen zijn ruim en modern opgezet. Onze aanpak zie en ervaar je om te beginnen op de babygroep, met passende materialen in een leerrijke omgeving zoals, speelmatten en ontdekspiegels. Alles is aangepast aan de behoefte en ontwikkelingsfase van jouw kindje.

Voor de motorische en fysieke ontwikkeling hebben we een aparte ruimte waar we gymmen, klimmen en klauteren. Voor de peuters hebben we wekelijks peuteryoga en van het podium maken de kinderen al snel een echt theater dankzij de verkleedkleren. In de tuin valt tot slot van alles te ontdekken: zand, watertafel en speelhuisjes voor de peuters, een moestuintje en voor de baby’s een eigen tuintje met eigen zandbak.

Bijzonder bij Kindergarden Zuidas

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisjes, ons bamboebos of de zand- en watertafel, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Babymassage

  De baby’s geven we extra aandacht door onder andere het geven van babymassages. Hiermee activeren we de zintuigen van je baby en daarbij biedt een massage geborgenheid en ontspanning.

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 1 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Kindergarden Zuidas is een zeer expatvriendelijke kinderopvang waarbij al het personeel Engels beheerst. Wat nog belangrijker is, alle leidsters zijn erg vriendelijk en je kunt voelen dat ze houden van wat ze doen en dat ze het niet als "gewoon een baan" zien. Ook is het fijn dat er elke dag een vers bereide lunch wordt gemaakt voor de kindjes.

Jamie Gill
Vader van Matt (3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 11,60

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Naast dat ik op een vaste groep werk, ben ik (samen met de vestigingsmanager en adjunct vestigingsmanager) verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op de vestiging. Hierdoor kom ik op alle groepen om tips en tricks te geven, heel leuk!

Jolanda
Pedagogisch expert

Wat ik zo bijzonder vind, is dat wij als pedagogisch medewerkers getuige zijn van de ontwikkeling die de kinderen (hier) doorlopen. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te zien wat de kinderen nodig hebben en daar op in te spelen.

Naoual
Pedagogisch medewerker

Ik vind deze functie afwisselend en vooral dankbaar wanneer ik al die lieve vrolijke snoetjes van de kinderen zie. Daar word ik elke keer weer blij van! Kindergarden is voor mij een ontzettende mooie en fijne organisatie om voor te werken.

Wendy
Huishoudelijk hulp

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Amsterdam

Kindergarden Zuidas

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Laura Companje-Pieper, vestigingsmanager van Kindergarden Zuidas Amsterdam.

Laura Companje-Pieper
Vestigingsmanager Kindergarden Zuidas Amsterdam

Wat maakt Kindergarden zo uniek