Amsterdam

Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin

 • Voormalige Stadstimmertuin 1
  1018 ET Amsterdam

Hallo, ik ben Valentine Versteeg vestigingsmanager van Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin Amsterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Een dag op onze BSO is geen aanvulling van school, maar een cool clubje waar je dingen mag doen die jij leuk vindt! We zitten in het oude Joods Lyceum, een uniek en indrukwekkend pand met fantastische, aparte ruimtes die elk een eigen thema hebben. Zelfs op een drukke dag heerst er bij ons een rustige, fijne sfeer.

De activiteiten sluiten aan bij interesse en behoefte. Met de oudere kinderen gaan we in gesprek wat zij graag in het programma willen zien, welk spelmateriaal ze zouden willen en welke regels we met elkaar afspreken. De combinatie van samen beslissen, rust en structuur zorgt ervoor dat onze BSO een fijne en interessante plek is. Meedoen aan een workshop? Het atelier in? Of toch liever rustig in een hoekje met een boek? Het kan en mag allemaal.

Buiten kunnen we sporten, klimmen, spelletjes doen. Tijdens vakanties gaan we naar Jeugdland of zijn te vinden op het schoolplein. Ook hebben we thema’s waaraan we allerlei activiteiten koppelen. Zo brengen we bij het thema ‘Op de boerderij’ natuurlijk ook een bezoek aan de kinderboerderij.

Onze BSO ligt midden in Amsterdam, vlak achter Carré, de Nederlandsche Bank zit om de hoek. Het is betaald, maar wel makkelijk parkeren.

We halen op bij de volgende scholen:

 • ASVO school
 • DR E Boekman
 • Aldoende
 • 4e Montessorischool De Pinksterbloem
 • De witte olifant

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin

 • Buiten spelen

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, want we maken gebruik van het plein aan de overkant en aangewezen speeltuinen in de buurt.

 • Fantasieruimte

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie. Er kan geschminkt worden of gezongen. De piano is vaak favoriet en de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kids keuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,37

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:00 - 18:30 uur
Woensdag: 12:15 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het mooiste is dat ik elke dag op de BSO omringd ben door kinderen die fantasierijk, creatief en leergierig zijn, die mijn wereldbeeld elke dag weer op zijn kop zetten. Dat is precies mijn missie: niets hoeft te zijn zoals het is en soms moeten we de dingen gewoon anders bekijken.

Jan
Pedagogisch medewerker BSO

Elke dag is anders, maar door het bieden van een veilige omgeving en vaste structuur kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen. Bij Kindergarden krijgen kinderen de mogelijkheid om talenten te ontdekken, ik ben trots dat ik deze ontwikkeling mag begeleiden.

Willem Jan
BSO coördinator

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Amsterdam

Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Valentine Versteeg vestigingsmanager van Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin Amsterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Valentine Versteeg
Vestigingsmanager Kindergarden Voormalige Stadstimmertuin Amsterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?